Imam dva kompjutera i na jednom Excel radi sve kako treba, a na drugom ne.
Imam sledeći problem: Kada hoću sa interneta da kopiram npr. 7 redova iz tablice na neke Web stranice u Excel, idem na Paste Special, i Text i on mi poređa svaki red u posebnu ćeliju i što je najbitnije JEDNO ISPOD DRUGOG. (tako mi je na prvom kompu).
A na ovom drugom, sve uradim isto, on stavi svaki red u posebnu ćeliju, ali stavlja JEDNO PORED DRUGOG.
Znači, problem je šta da podesim da bi mi stavljao JEDNO ISPOD DRUGOG kao na prvom kompu???
Zbog ovog problema nijednu tabelu na Web stranice ne mogu da prekopiram kako je na stranici, već moram da je kučno kucam.
:: Probaj da resenje potrazis na :: http://www.praktikum.rs/office/excel/index.as :: :: A ako ne, posalji mail DR grbi (dragan grbic) mag za office koji pise za pc press. Moze da upal :: :: pozdra :: Devize devize bonda elem :: ::
Hvala ti za ovaj sajt.
Tražio sam ali nisam našao.
Poslao sam mu mejl, pa ću videti dal će mi odgovoriti.
Ne znam siguran odgovor, ne mogu da proizvedem to što tebe muči, a, nisi ni rekao o kom excelu se radi, 2003 i prethodnima ili 2007. A ja se još igram i sa open office-om... pa mi se pomalo smešalo šta je gde. Ali, ako ti čovek već ne odgovori, bez obzira o kom office-u se radi, idi na tools alatke - options, imaš deo podešavanja za cut-paste opcije, pa probaj. Uz to, može da ima veze i sa time šta si odabrao kod pritiska na enter i tab, da li ide u desnu ćeliju ili u prvu u sledećem redu... a isto se nalazi u opcijama. Samo još nemoj da misliš kako ništa nisi dirao... jesi. Neko jest. Zato je različito.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.