Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
driver za tv kartu
STRANA 1 OD 1
gman driver za tv kartu 10.02.2009. 16:08 T15327

status: user
broj poruka: 1111
ortakinja mi trazila, ne moze da nedje driver
naravno ne zna se koja je (mada izbor je prevelik, ima samo philips i conexant), mada imam kodove sa tunera i sa onog velikog integralca
koliko sam ja nasao na netu philips je u pitanju, sto se tice tunera ili/i cipset-a, a proizvodjac valjda lifeview, nisam siguran uopste za ovo, ali nijedan sajt mi ne dozvoljava da ga skinem, kao ima driver
znaci nigde nisam nasao direktan download, vec samo teme o tome kako neko trazi driver za istu tv kartu
tako da se ja obracam nama premilom forumu, mozda neko od vas ima
podaci su sledeci: sa tunera SAA 7110A VP, AF0 660.1, KFD9644V1 Y
sa cipa ZR36120PQC

kao sto vec rekoh, probao sam sa prvim redom i sa tunera i sa cipa i kao rezultate na google-u dobijam teme sa foruma za istu stvar

p.s. imam neku gomilu drivera, kao paketi sa maltene sve (samo driveri, bez kontrolnih programa), pa cu probati i sa tim, ali bih i da nadjem pravu stvar

e i napisite mi neki prog za gledanje, mada cu ovo naci lako, ali ako ima gledaca tv- preko pc-ja sa iskustvom vi cete najbolje reci sta valja

ulsi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile re: 10.02.2009. 16:32 #95738

broj poruka: 9459

Probaj ovaj.skinuo sam ga sa driver guide.

http://uploading.com/files/Z73KHUHS/WEARNESMEDIAPHONE.ZIP.html
dorabi1 chris tv.. 10.02.2009. 16:49 #95744

broj poruka: 939

..za pregled.

XXXL DScaler za gledanje 10.02.2009. 16:51 #95747

broj poruka: 537
Koristim ga i nemam zamerki. Ima zilion raznih podesavanja, mozes da podesis sve sto ti padne na pamet (cak i ono sto ti ne padne na pamet .) ).

Jednostavnija varijanta je chris tv :)

A driver imas na DriverGuide.com , registrujes se samo (registracija je besplatna) i nacices sve sto ti treba :)

Pozdrav.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs