status: user broj poruka: 1111 | ortakinja mi trazila, ne moze da nedje driver naravno ne zna se koja je (mada izbor je prevelik, ima samo philips i conexant), mada imam kodove sa tunera i sa onog velikog integralca koliko sam ja nasao na netu philips je u pitanju, sto se tice tunera ili/i cipset-a, a proizvodjac valjda lifeview, nisam siguran uopste za ovo, ali nijedan sajt mi ne dozvoljava da ga skinem, kao ima driver znaci nigde nisam nasao direktan download, vec samo teme o tome kako neko trazi driver za istu tv kartu tako da se ja obracam nama premilom forumu, mozda neko od vas ima podaci su sledeci: sa tunera SAA 7110A VP, AF0 660.1, KFD9644V1 Y sa cipa ZR36120PQC
kao sto vec rekoh, probao sam sa prvim redom i sa tunera i sa cipa i kao rezultate na google-u dobijam teme sa foruma za istu stvar
p.s. imam neku gomilu drivera, kao paketi sa maltene sve (samo driveri, bez kontrolnih programa), pa cu probati i sa tim, ali bih i da nadjem pravu stvar
e i napisite mi neki prog za gledanje, mada cu ovo naci lako, ali ako ima gledaca tv- preko pc-ja sa iskustvom vi cete najbolje reci sta valja
ulsi |