Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
data restore
STRANA 1 OD 1
boztoga data restore 01.02.2009. 10:22 T15094

status: user
broj poruka: 516

trazio mi je covek da probam da mu izvadim iz kompa neke 4 jako bitne slike koje obrisao. koji program da skinem za to? imam TuneUp 2008 i ima Undelete ali nekako nisam zadovoljan kako on radi, ako neko zna bolje programe da mi predlozi...

hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosNBG ... 01.02.2009. 10:27 #93820

broj poruka: 1586
Probaj Recuva, imas i izbor filtera za podatke koje zelis da povrati a mozes da probas i GetDataBack, oba programa su ok, dosta sumi pomogi do sada.

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

dcosin re: 01.02.2009. 17:11 #93896

broj poruka: 61
Glary Utilities imaju solidan undelete utility, kad nesto treba da vratim na brzinu ja koristim to mada zaista ima gomila takvih aplikacija po netu i sve rade na manje-vise istom principu tako da mislim da ti je mozda i sve jedno sta koristis. Jedino pazi da ne pises nista po tom disku sa koga treba da povratis podatke.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs