Treba mi predlog za neki dobar Registry cleander, fixer, da brise brljotine po kompu i ubrza rad sistema. Do nedavno sam koristio Registry Mechanic, al sad ne mogu da nadjem verziju koja radi, skinuo sam 10 verzija 8.0 i svaka zabada! Ne znam u cemu je problem!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
Imas npr. CCleaner,Advanced System Care 3.1.2 ili po meni jedan od najboljih Tune Up Utilities 2008 ili 2009 jes da nije dzabe ali zato skines krek i onda ce biti dzabe....
Jedino CCleaner. Sve ostalo će ti kad tad nešto upropastiti. Potpisujem ti. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Jedino CCleaner. Sve ostalo će ti kad tad nešto upropastiti. Potpisujem ti :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: Jos jedan glas za CC ! Mada na stranim forumima i testovima hvale jos i
jv 16 Power Tools , kao najsigurniji za koriscenje.
I ja sam za CCleaner.Reg.cleaneri su cisto njesra.U praksi uvek naprave vise stete nego koristi.Samo me u vezi reg.cleanera interesuje kako li samo zna sta obrisati??? Samo u buduce paziti sta instalisati,a pogotovo sa cime ga ukloniti.
Molio bih da mi neko detaljno objasni kako da pronadjem krek za advanced system care pro, posto mi program odgovara ali nisam bas iskusan na netu. Unapred hvala.
TUNE UP 2009 on prilikom svake radnje pravi backup tako da u slučaju da se nešto zezne možeš vratiti.Koristim ga već godinama i nikada još nisam imao problema sa njim.Ako ti zatreba serial javi se.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.