E sad, program je extra, sve je dobro nasao ali ne mogu da brisem fajlove vece od 2 MB posto je trial verzija. Ne mogu nikakav krek da nadjem na netu i ne postoji na torentima, pa me interesuje da li neko zna gde da nabavim full verziju???
isao sam i na Mininovu i na Pirate bay i na jos nekoliko torent sajtova i nista, ne mogu da nadjem, nadjem neke druge, ali ne rade na isti nacin, nije to to. Ovaj sto mi je lik dao link je extra, ali ne mogu da nadjem crack.
jedan super program koji je i za muziku i za sve ostale fajlove... Easy Duplicate Finder... Trebalo bi da ga nadjes bez problema...Ako ga ne nadjes,posalji mi mail i ubrzo ide reply sa programom... Open source software rules!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.