Kad stavim nekog iz imenika u block listu,kako ce se njemu prikazivati moj status??? Ja ne bi da uvredim jednog drugara i da ga izbrisem iz imenika ali poceo je toliko da mi dosadjuje na skype da ne mogu da zivim... A sta god da pokusam da bi mu dao do znanja da preteruje,on ne kapira...
Pa to bi bilo odlicno...To sam ciljao da me on vidi kao offline,ali da li ti to znas sigurno(provereno) ili samo pretpostavljas? Trebao bi mi odgovor od nekog ko je proverio da se ne ispalim...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Verovatno te vidi kao da si offline :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
:: Pa to bi bilo odlicno...To sam ciljao da me on vidi kao offline,ali da li ti to znas sigurno(provereno) ili samo pretpostavljas? Trebao bi mi odgovor od nekog ko je proverio da se ne ispalim.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: Verovatno te vidi kao da si offline :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
:: :: Pogjedaj ov :: http://forum.skype.com/lofiversion/index.php/t57826.htm :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Pa to bi bilo odlicno...To sam ciljao da me on vidi kao offline,ali da li ti to znas sigurno(provereno) ili samo pretpostavljas? Trebao bi mi odgovor od nekog ko je proverio da se ne ispalim.. :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: Verovatno te vidi kao da si offline :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.