postoji li neki kvalitetan program, koji moze da mi brise duplikate pesama, jer imam externi hard od 1TB i oko 80 GB muzike, ali znam sigurno da su mi 10 GB duplikati, sto mi je ekvivalent jednom filmu u HD-u. E sad stvarno me mrzi da tolike pesme listam jednu po jednu i brisem manuelno, pa me interesuje neki program postoji li???
treba mi neki program koji funkcionise na foru Add/Remove Programs. Konkretno rec je o neru 9 nesto se nije dobro instalirao, nema ga u add/remove, ni u start>all programs, a nema ni ikonice, pa sam morao da ga obrisem iz program files-a, ali je ostao jos u common files i negde u WINDOWS-u, ali mi ne dozvoljava da ga obrisem, pa jel postoji nekakav program koji to brise ili postoji neko drugo resenje.
Your Uninstaller! Skroz cool program:)! Nema generalno leba od brisanja program files-a osim toga sto dobijes memorije... Tebi Win i dalje misli da ti taj program imas...
========== BLEJA:)))
:: treba mi neki program koji funkcionise na foru Add/Remove Programs. Konkretno rec je o neru 9 nesto se nije dobro instalirao, nema ga u add/remove, ni u start>all programs, a nema ni ikonice, pa sam morao da ga obrisem iz program files-a, ali je ostao jos u common files i negde u WINDOWS-u, ali mi ne dozvoljava da ga obrisem, pa jel postoji nekakav program koji to brise ili postoji neko drugo resenje :: :: ::
E super hvala ti, pa da znam glupi windows i Bill Gates
:: Your Uninstaller :: Skroz cool program:) :: Nema generalno leba od brisanja program files-a osim toga sto dobijes memorije.. :: Tebi Win i dalje misli da ti taj program imas.. :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: treba mi neki program koji funkcionise na foru Add/Remove Programs. Konkretno rec je o neru 9 nesto se nije dobro instalirao, nema ga u add/remove, ni u start>all programs, a nema ni ikonice, pa sam morao da ga obrisem iz program files-a, ali je ostao jos u common files i negde u WINDOWS-u, ali mi ne dozvoljava da ga obrisem, pa jel postoji nekakav program koji to brise ili postoji neko drugo resenje :: :: :: :: :: ::
E samo jos nesto da te pitam gde mogu vidim koji se programi dizu sa windowsom gde mogu i da unselect-ujem neke, treba mi za neki nerov servis posto nece da se obrise, tacnije nero back it up, ne dozvoljava mi da ga obrisem, a u task manageru kad ga `end process`-ujem on se ponovo pojavi
Sad sam proverio, imas u Your Uninstalleru gore na ja mislim drugoj opciji control startup programs, pa tu samo podesis koji hoces programi da ti se dizu sa Win-om... Ima fazon da se to odradi iz Win-a ali sam zaboravio kako...PoZ :)
========== BLEJA:)))
:: E samo jos nesto da te pitam gde mogu vidim koji se programi dizu sa windowsom gde mogu i da unselect-ujem neke, treba mi za neki nerov servis posto nece da se obrise, tacnije nero back it up, ne dozvoljava mi da ga obrisem, a u task manageru kad ga `end process`-ujem on se ponovo pojav :: :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: E samo jos nesto da te pitam gde mogu vidim koji se programi dizu sa windowsom gde mogu i da unselect-ujem neke, treba mi za neki nerov servis posto nece da se obrise, tacnije nero back it up, ne dozvoljava mi da ga obrisem, a u task manageru kad ga `end process`-ujem on se ponovo pojav :: :: ::
Ili RUN>services.msc, pa nađeš taj servis i staviš ga na Disable (obeležiš, desni klik, Properties).
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: RUN/msconfig/startu :: :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: E samo jos nesto da te pitam gde mogu vidim koji se programi dizu sa windowsom gde mogu i da unselect-ujem neke, treba mi za neki nerov servis posto nece da se obrise, tacnije nero back it up, ne dozvoljava mi da ga obrisem, a u task manageru kad ga `end process`-ujem on se ponovo pojav :: :: :: :: :: ::
:: Ili RUN>services.msc, pa nađeš taj servis i staviš ga na Disable (obeležiš, desni klik, Properties) :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: RUN/msconfig/startu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: E samo jos nesto da te pitam gde mogu vidim koji se programi dizu sa windowsom gde mogu i da unselect-ujem neke, treba mi za neki nerov servis posto nece da se obrise, tacnije nero back it up, ne dozvoljava mi da ga obrisem, a u task manageru kad ga `end process`-ujem on se ponovo pojav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Ili RUN>services.msc, pa nađeš taj servis i staviš ga na Disable (obeležiš, desni klik, Properties) :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: RUN/msconfig/startu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: E samo jos nesto da te pitam gde mogu vidim koji se programi dizu sa windowsom gde mogu i da unselect-ujem neke, treba mi za neki nerov servis posto nece da se obrise, tacnije nero back it up, ne dozvoljava mi da ga obrisem, a u task manageru kad ga `end process`-ujem on se ponovo pojav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.