Pozdrav. E, ovako. 1. Sef je u mojoj firmi instalirao program, tako da na svom monitoru, u mrezi racunara, moze svakom gledati desktop i videti sta se trenutno radi. (mreza ne ide preko servera) 2. Kolega je poceo mnogo da se ku**i, pa je ubacio neki program, pomocu kojeg mi je, preko mreze, gasio racunar, brisao otkucan tekst u wordu, itd....Posle je sve to priznao, naravno. e sad. 1. Kako zeznuti sefa (ako je moguce) da se njemu pokazuje jedna ista slika na monitoru ili ima li neki program koji moze stopirati daljinski pregled. 2. Kako uzvratiti udarac preko mreze doticnom kolegi? Ima li nesto sto se ne mora instalirati kod njega na racunaru, a da mu malo digne pritisak (simulacija formatiranja, itd.). Jednostavno, da shvati da je sila reakcije jednaka sili akcije. Hvala unapred. I ako nije pozeljno jvno reci koji su programi, dajte ih na mail. Hvala.
sto se tice sefa, treba ti ipak malo veca kolicina znnanja ako ne mas pristup njegovom racunaru, a i ako imas obicno takvi programi za nadzor imaju sifru za menjanje opcija, kao i sifru, ukoliko zelis da ga obrises, tako da batali to.
Sto se tice kolege program se zove LanShutDown, besplatan je i u njemu samo kucas kolegin IP i biras, shutdown, restart ili slicno... Sto se tice ostalog, dobro funkcionise remote desktop, ako znas da ga koristis i ako su opcije valjano podesene... Jedino nisam siguran da li radi na Visti ili Win7.
Ostavi mail,saljem ti nesto nesto sto je mog kuma prepalo do te mere da je ostao bez reci... a bezopasno je potpuno,ne pravi nikakvu stetu...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Pozdrav. E, ovako. 1. Sef je u mojoj firmi instalirao program, tako da na svom monitoru, u mrezi racunara, moze svakom gledati desktop i videti sta se trenutno radi. (mreza ne ide preko servera) 2. Kolega je poceo mnogo da se ku**i, pa je ubacio neki program, pomocu kojeg mi je, preko mreze, gasio racunar, brisao otkucan tekst u wordu, itd....Posle je sve to priznao, naravno. e sad :: 1. Kako zeznuti sefa (ako je moguce) da se njemu pokazuje jedna ista slika na monitoru ili ima li neki program koji moze stopirati daljinski pregled :: 2. Kako uzvratiti udarac preko mreze doticnom kolegi? Ima li nesto sto se ne mora instalirati kod njega na racunaru, a da mu malo digne pritisak (simulacija formatiranja, itd.). Jednostavno, da shvati da je sila reakcije jednaka sili akcije :: Hvala unapred. I ako nije pozeljno jvno reci koji su programi, dajte ih na mail. Hvala :: :: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ostavi mail,saljem ti nesto nesto sto je mog kuma prepalo do te mere da je ostao bez reci... a bezopasno je potpuno,ne pravi nikakvu stetu.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: Pozdrav. E, ovako. 1. Sef je u mojoj firmi instalirao program, tako da na svom monitoru, u mrezi racunara, moze svakom gledati desktop i videti sta se trenutno radi. (mreza ne ide preko servera) 2. Kolega je poceo mnogo da se ku**i, pa je ubacio neki program, pomocu kojeg mi je, preko mreze, gasio racunar, brisao otkucan tekst u wordu, itd....Posle je sve to priznao, naravno. e sad :: :: 1. Kako zeznuti sefa (ako je moguce) da se njemu pokazuje jedna ista slika na monitoru ili ima li neki program koji moze stopirati daljinski pregled :: :: 2. Kako uzvratiti udarac preko mreze doticnom kolegi? Ima li nesto sto se ne mora instalirati kod njega na racunaru, a da mu malo digne pritisak (simulacija formatiranja, itd.). Jednostavno, da shvati da je sila reakcije jednaka sili akcije :: :: Hvala unapred. I ako nije pozeljno jvno reci koji su programi, dajte ih na mail. Hvala :: :: :: :: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Ostavi mail,saljem ti nesto nesto sto je mog kuma prepalo do te mere da je ostao bez reci... a bezopasno je potpuno,ne pravi nikakvu stetu.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: Pozdrav. E, ovako. 1. Sef je u mojoj firmi instalirao program, tako da na svom monitoru, u mrezi racunara, moze svakom gledati desktop i videti sta se trenutno radi. (mreza ne ide preko servera) 2. Kolega je poceo mnogo da se ku**i, pa je ubacio neki program, pomocu kojeg mi je, preko mreze, gasio racunar, brisao otkucan tekst u wordu, itd....Posle je sve to priznao, naravno. e sad :: :: 1. Kako zeznuti sefa (ako je moguce) da se njemu pokazuje jedna ista slika na monitoru ili ima li neki program koji moze stopirati daljinski pregled :: :: 2. Kako uzvratiti udarac preko mreze doticnom kolegi? Ima li nesto sto se ne mora instalirati kod njega na racunaru, a da mu malo digne pritisak (simulacija formatiranja, itd.). Jednostavno, da shvati da je sila reakcije jednaka sili akcije :: :: Hvala unapred. I ako nije pozeljno jvno reci koji su programi, dajte ih na mail. Hvala :: :: :: :: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ajde posalji i meni ako ti nije frka:)!! :: Da imam, da se nadje.)!! :: Po :: :: P.S. mail je: lord_butcher_90@yahoo.co.u :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: Ostavi mail,saljem ti nesto nesto sto je mog kuma prepalo do te mere da je ostao bez reci... a bezopasno je potpuno,ne pravi nikakvu stetu.. :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav. E, ovako. 1. Sef je u mojoj firmi instalirao program, tako da na svom monitoru, u mrezi racunara, moze svakom gledati desktop i videti sta se trenutno radi. (mreza ne ide preko servera) 2. Kolega je poceo mnogo da se ku**i, pa je ubacio neki program, pomocu kojeg mi je, preko mreze, gasio racunar, brisao otkucan tekst u wordu, itd....Posle je sve to priznao, naravno. e sad :: :: :: 1. Kako zeznuti sefa (ako je moguce) da se njemu pokazuje jedna ista slika na monitoru ili ima li neki program koji moze stopirati daljinski pregled :: :: :: 2. Kako uzvratiti udarac preko mreze doticnom kolegi? Ima li nesto sto se ne mora instalirati kod njega na racunaru, a da mu malo digne pritisak (simulacija formatiranja, itd.). Jednostavno, da shvati da je sila reakcije jednaka sili akcije :: :: :: Hvala unapred. I ako nije pozeljno jvno reci koji su programi, dajte ih na mail. Hvala :: :: :: :: :: :: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
Poslato!!! Prvo procitaj tekst koji sam napisao pa onda download-uj attachmente...
:: Ajde posalji i meni ako ti nije frka:)!! :: Da imam, da se nadje.)!! :: Po :: :: P.S. mail je: lord_butcher_90@yahoo.co.u :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: Ostavi mail,saljem ti nesto nesto sto je mog kuma prepalo do te mere da je ostao bez reci... a bezopasno je potpuno,ne pravi nikakvu stetu.. :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav. E, ovako. 1. Sef je u mojoj firmi instalirao program, tako da na svom monitoru, u mrezi racunara, moze svakom gledati desktop i videti sta se trenutno radi. (mreza ne ide preko servera) 2. Kolega je poceo mnogo da se ku**i, pa je ubacio neki program, pomocu kojeg mi je, preko mreze, gasio racunar, brisao otkucan tekst u wordu, itd....Posle je sve to priznao, naravno. e sad :: :: :: 1. Kako zeznuti sefa (ako je moguce) da se njemu pokazuje jedna ista slika na monitoru ili ima li neki program koji moze stopirati daljinski pregled :: :: :: 2. Kako uzvratiti udarac preko mreze doticnom kolegi? Ima li nesto sto se ne mora instalirati kod njega na racunaru, a da mu malo digne pritisak (simulacija formatiranja, itd.). Jednostavno, da shvati da je sila reakcije jednaka sili akcije :: :: :: Hvala unapred. I ako nije pozeljno jvno reci koji su programi, dajte ih na mail. Hvala :: :: :: :: :: :: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
P.S. Arso primetih da ako staviš program koji prikazuje jednu sliku konstanto, ispašće da apsolutno ništa ne radiš. Napravi snimak kako radiš nešto pusti autoplay i repeat i vozi.
Mislim, dakle u opasnosti sam.
:: Polij sefu auto uljem za kochnice,pa mu kazi je to uradio tvoj kolega :: :: :: DaSickSyste :: ::
:: Poslato!!! Prvo procitaj tekst koji sam napisao pa onda download-uj attachmente.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Ajde posalji i meni ako ti nije frka:)!! :: :: Da imam, da se nadje.)!! :: :: Po :: :: :: :: P.S. mail je: lord_butcher_90@yahoo.co.u :: :: :: :: ========= :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: Ostavi mail,saljem ti nesto nesto sto je mog kuma prepalo do te mere da je ostao bez reci... a bezopasno je potpuno,ne pravi nikakvu stetu.. :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav. E, ovako. 1. Sef je u mojoj firmi instalirao program, tako da na svom monitoru, u mrezi racunara, moze svakom gledati desktop i videti sta se trenutno radi. (mreza ne ide preko servera) 2. Kolega je poceo mnogo da se ku**i, pa je ubacio neki program, pomocu kojeg mi je, preko mreze, gasio racunar, brisao otkucan tekst u wordu, itd....Posle je sve to priznao, naravno. e sad :: :: :: :: 1. Kako zeznuti sefa (ako je moguce) da se njemu pokazuje jedna ista slika na monitoru ili ima li neki program koji moze stopirati daljinski pregled :: :: :: :: 2. Kako uzvratiti udarac preko mreze doticnom kolegi? Ima li nesto sto se ne mora instalirati kod njega na racunaru, a da mu malo digne pritisak (simulacija formatiranja, itd.). Jednostavno, da shvati da je sila reakcije jednaka sili akcije :: :: :: :: Hvala unapred. I ako nije pozeljno jvno reci koji su programi, dajte ih na mail. Hvala :: :: :: :: :: :: :: :: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Poslato!!! Prvo procitaj tekst koji sam napisao pa onda download-uj attachmente.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Ajde posalji i meni ako ti nije frka:)!! :: :: Da imam, da se nadje.)!! :: :: Po :: :: :: :: P.S. mail je: lord_butcher_90@yahoo.co.u :: :: :: :: ========= :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: Ostavi mail,saljem ti nesto nesto sto je mog kuma prepalo do te mere da je ostao bez reci... a bezopasno je potpuno,ne pravi nikakvu stetu.. :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav. E, ovako. 1. Sef je u mojoj firmi instalirao program, tako da na svom monitoru, u mrezi racunara, moze svakom gledati desktop i videti sta se trenutno radi. (mreza ne ide preko servera) 2. Kolega je poceo mnogo da se ku**i, pa je ubacio neki program, pomocu kojeg mi je, preko mreze, gasio racunar, brisao otkucan tekst u wordu, itd....Posle je sve to priznao, naravno. e sad :: :: :: :: 1. Kako zeznuti sefa (ako je moguce) da se njemu pokazuje jedna ista slika na monitoru ili ima li neki program koji moze stopirati daljinski pregled :: :: :: :: 2. Kako uzvratiti udarac preko mreze doticnom kolegi? Ima li nesto sto se ne mora instalirati kod njega na racunaru, a da mu malo digne pritisak (simulacija formatiranja, itd.). Jednostavno, da shvati da je sila reakcije jednaka sili akcije :: :: :: :: Hvala unapred. I ako nije pozeljno jvno reci koji su programi, dajte ih na mail. Hvala :: :: :: :: :: :: :: :: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
Poslato. I tebi napominjem da prvo pazljivo procitas ceo tekst koji sam napisao pa tek onda pocnes da download-ujes attachmente...
:: ciko, ciko jel moze i meni da posaljes to na maddkov@nadlanu.co :: :: :: Poslato!!! Prvo procitaj tekst koji sam napisao pa onda download-uj attachmente.. :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: Ajde posalji i meni ako ti nije frka:)!! :: :: :: Da imam, da se nadje.)!! :: :: :: Po :: :: :: :: :: :: P.S. mail je: lord_butcher_90@yahoo.co.u :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: Ostavi mail,saljem ti nesto nesto sto je mog kuma prepalo do te mere da je ostao bez reci... a bezopasno je potpuno,ne pravi nikakvu stetu.. :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav. E, ovako. 1. Sef je u mojoj firmi instalirao program, tako da na svom monitoru, u mrezi racunara, moze svakom gledati desktop i videti sta se trenutno radi. (mreza ne ide preko servera) 2. Kolega je poceo mnogo da se ku**i, pa je ubacio neki program, pomocu kojeg mi je, preko mreze, gasio racunar, brisao otkucan tekst u wordu, itd....Posle je sve to priznao, naravno. e sad :: :: :: :: :: 1. Kako zeznuti sefa (ako je moguce) da se njemu pokazuje jedna ista slika na monitoru ili ima li neki program koji moze stopirati daljinski pregled :: :: :: :: :: 2. Kako uzvratiti udarac preko mreze doticnom kolegi? Ima li nesto sto se ne mora instalirati kod njega na racunaru, a da mu malo digne pritisak (simulacija formatiranja, itd.). Jednostavno, da shvati da je sila reakcije jednaka sili akcije :: :: :: :: :: Hvala unapred. I ako nije pozeljno jvno reci koji su programi, dajte ih na mail. Hvala :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
Ok vazi hvala ti. E radi i cryptload nisam imao vremena da ti odgovorim. Nesto se ubagovalo ne znam ponovo sam uradio kako si mi rekao i proradilo. Hvala jos jednom
:: Poslato. I tebi napominjem da prvo pazljivo procitas ceo tekst koji sam napisao pa tek onda pocnes da download-ujes attachmente.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: ciko, ciko jel moze i meni da posaljes to na maddkov@nadlanu.co :: :: :: :: :: Poslato!!! Prvo procitaj tekst koji sam napisao pa onda download-uj attachmente.. :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: Ajde posalji i meni ako ti nije frka:)!! :: :: :: :: Da imam, da se nadje.)!! :: :: :: :: Po :: :: :: :: :: :: :: :: P.S. mail je: lord_butcher_90@yahoo.co.u :: :: :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ostavi mail,saljem ti nesto nesto sto je mog kuma prepalo do te mere da je ostao bez reci... a bezopasno je potpuno,ne pravi nikakvu stetu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav. E, ovako. 1. Sef je u mojoj firmi instalirao program, tako da na svom monitoru, u mrezi racunara, moze svakom gledati desktop i videti sta se trenutno radi. (mreza ne ide preko servera) 2. Kolega je poceo mnogo da se ku**i, pa je ubacio neki program, pomocu kojeg mi je, preko mreze, gasio racunar, brisao otkucan tekst u wordu, itd....Posle je sve to priznao, naravno. e sad :: :: :: :: :: :: 1. Kako zeznuti sefa (ako je moguce) da se njemu pokazuje jedna ista slika na monitoru ili ima li neki program koji moze stopirati daljinski pregled :: :: :: :: :: :: 2. Kako uzvratiti udarac preko mreze doticnom kolegi? Ima li nesto sto se ne mora instalirati kod njega na racunaru, a da mu malo digne pritisak (simulacija formatiranja, itd.). Jednostavno, da shvati da je sila reakcije jednaka sili akcije :: :: :: :: :: :: Hvala unapred. I ako nije pozeljno jvno reci koji su programi, dajte ih na mail. Hvala :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kako uzvratiti udarac?
23.01.2009. 14:13
status: user broj poruka: 3053
Nema na cemu... super za crypt,drago mi je da se ipak onaj trud isplatio...javi na mail kako ti se svidjaju zezalice...ima toga jos...pozzzzzz
:: Ok vazi hvala ti. E radi i cryptload nisam imao vremena da ti odgovorim. Nesto se ubagovalo ne znam ponovo sam uradio kako si mi rekao i proradilo. Hvala jos jedno :: :: :: :: Poslato. I tebi napominjem da prvo pazljivo procitas ceo tekst koji sam napisao pa tek onda pocnes da download-ujes attachmente.. :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: ciko, ciko jel moze i meni da posaljes to na maddkov@nadlanu.co :: :: :: :: :: :: :: Poslato!!! Prvo procitaj tekst koji sam napisao pa onda download-uj attachmente.. :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajde posalji i meni ako ti nije frka:)!! :: :: :: :: :: Da imam, da se nadje.)!! :: :: :: :: :: Po :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: P.S. mail je: lord_butcher_90@yahoo.co.u :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ostavi mail,saljem ti nesto nesto sto je mog kuma prepalo do te mere da je ostao bez reci... a bezopasno je potpuno,ne pravi nikakvu stetu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav. E, ovako. 1. Sef je u mojoj firmi instalirao program, tako da na svom monitoru, u mrezi racunara, moze svakom gledati desktop i videti sta se trenutno radi. (mreza ne ide preko servera) 2. Kolega je poceo mnogo da se ku**i, pa je ubacio neki program, pomocu kojeg mi je, preko mreze, gasio racunar, brisao otkucan tekst u wordu, itd....Posle je sve to priznao, naravno. e sad :: :: :: :: :: :: :: 1. Kako zeznuti sefa (ako je moguce) da se njemu pokazuje jedna ista slika na monitoru ili ima li neki program koji moze stopirati daljinski pregled :: :: :: :: :: :: :: 2. Kako uzvratiti udarac preko mreze doticnom kolegi? Ima li nesto sto se ne mora instalirati kod njega na racunaru, a da mu malo digne pritisak (simulacija formatiranja, itd.). Jednostavno, da shvati da je sila reakcije jednaka sili akcije :: :: :: :: :: :: :: Hvala unapred. I ako nije pozeljno jvno reci koji su programi, dajte ih na mail. Hvala :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.