Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
podesavanja za u torrent 1.8.1
STRANA 1 OD 1
boztoga podesavanja za u torrent 1.8.1 19.01.2009. 19:41 T14690

status: user
broj poruka: 516

trazio sam po forumu ali imaju samo podesavanja za 1.6 verziju a bitno se razlikuju! ajd ako neko zna kako se podesava - imam 1024/192 flat preko rutera (scientific atlanta ako je bitno) povezano mreznim kablom
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kovle Re: podesavanja za u torrent 1.8.1 19.01.2009. 19:49 #90598

broj poruka: 976
Pa sta tu ima da se podesava samo forwardujes portove

::
:: trazio sam po forumu ali imaju samo podesavanja za 1.6 verziju a bitno se razlikuju! ajd ako neko zna kako se podesava - imam 1024/192 flat preko rutera (scientific atlanta ako je bitno) povezano mreznim kablom
boztoga re 19.01.2009. 20:03 #90601

broj poruka: 516

aj ti meni napisi kako da forwardujem portove :)

a sto se tice podesavanja pretrazi forum i pogledaj podesavanja za 1.6.1 verziju pa ces videti na sta sam mislio... ima razlicitih podesavanja u zavisnosti od brzine DL/UL i jos nekih silnih cuda koliko sam shvatio citajuci ono... napravise ljudi filozofiju od toga. sve u svemu meni ne radi torent kako treba a rapidshare nemam :(

xXFearXx Re: re 19.01.2009. 20:28 #90607

broj poruka: 183
http://portforward.com/guides.htm

Ovde ti pise kako da forwardujes, samo nadji svoj ruter i prati upustva.

:: aj ti meni napisi kako da forwardujem portove :)
:: a sto se tice podesavanja pretrazi forum i pogledaj podesavanja za 1.6.1 verziju pa ces videti na sta sam mislio... ima razlicitih podesavanja u zavisnosti od brzine DL/UL i jos nekih silnih cuda koliko sam shvatio citajuci ono... napravise ljudi filozofiju od toga. sve u svemu meni ne radi torent kako treba a rapidshare nemam :
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs