zanima me da li neki download accelerator pomaze da se ubrza download sa rapida preko dana kad ke*jaju sa smanjivanjem brzine nama free korisnicima? Znaci iskljucivo zbog rapida me zanima. Nocu ide punom brzinom ali danju zeza,nije do provajdera. Ako pomaze dajte predlog za neki...
Rapidshare dozvoljava samo jednu konekciju kao i većina sajtova tog tipa zbog kontrole opterećenja. DL akceleratori funckionišu tako što se kače više puta i skidaju fajl iz delova i na kraju spoje u fajl. Neće ti oni pomoći ni malo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: zanima me da li neki download accelerator pomaze da se ubrza download sa rapida preko dana kad ke*jaju sa smanjivanjem brzine nama free korisnicima? Znaci iskljucivo zbog rapida me zanima. Nocu ide punom brzinom ali danju zeza,nije do provajdera. Ako pomaze dajte predlog za neki.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
a tako ni free premium naloga, mogu ti sad poslati 200naloga premium koji se samo smenjuju po netu, ali svi su na 0 ili u minusu, tako da nema vajde od njih, jedino da ubodesh cim ih izbace ali to ti je fora jedan dan, i posle nishta... Tako da...
Pa nisam bash toliko, ali 100gb jesam i njihovih oko 80gb mesecno mi je dovoljno, a ponekad pustim i na free jer mi radi reconnect A to ti sve izadnje 1700din mesecno...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.