Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Lose brisanje
STRANA 1 OD 1
Dragot Lose brisanje 17.01.2009. 11:02 T14624

status: user
broj poruka: 1149
Znaci obriso sam Adobe Reader 8.0 Pro. sa Your Uninstaller ali izgleda da nije nesto dobro obriso.Nemogu da nedem resenje, kad pritisnem desni klik na neki folder pojavi mi se Adobe i pocinje da se instalira i tako uvek stvarno sam p......o !!!

Dal ima neki program da me resi ove muku...

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika Skini ovaj 17.01.2009. 12:56 #90031

broj poruka: 1133

RCrawler

ima sve na Google
MACHINE Zaista ne kapiram? 17.01.2009. 14:10 #90039

broj poruka: 5710
Zasto bi iko ista brisao nekim posebnim programom??? Pa svaka aplikacija im svoj deinstalcioni mehanizam! Koji uvek radi dobro. Sto se tice repova u Registru bazi zar zasita mislite da ta sr*nja koja koristite nesto rade??? Naravno da ne, osim toga sto brljaju, pa samo mozete napraviti stetu. Citam ovde vec nekoliko puta kako brisete sa tim Your Uninstalller...zaista nepotrebno, nemam sta drugo reci.

A N G E L

doca80 Re: Zaista ne kapiram? 17.01.2009. 14:27 #90041

broj poruka: 3053
Potpuno se slazem!!! Ja u zivotu NIKAD nisam koristio nijedan poseban program za reinstaliranje,i NIKAD nisam imao problema sa ostacima nekog prethodnog programa koji prave problem...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: Zasto bi iko ista brisao nekim posebnim programom??? Pa svaka aplikacija im svoj deinstalcioni mehanizam! Koji uvek radi dobro. Sto se tice repova u Registru bazi zar zasita mislite da ta sr*nja koja koristite nesto rade??? Naravno da ne, osim toga sto brljaju, pa samo mozete napraviti stetu. Citam ovde vec nekoliko puta kako brisete sa tim Your Uninstalller...zaista nepotrebno, nemam sta drugo reci
::
:: A N G E L
Nikopol74 re lose brisanje 17.01.2009. 14:28 #90043

broj poruka: 362
apsolutno se slazem sa MACHINE. U kom si/ste bre tripu? Kakvi crni third party (ili kako ih vec zovu) uninstaleri???

@Dragot

Aj majke ti mi reci mi ovo, kad te je zeznuo uninstal bilo kog programa u windowsu osim ako nisi sj**ao program ili windows ili ako nemas vise verzija istog programa??? Ja sam na PC-u od 1992-3, i uninstal mi je UVEK savrseno uradio posao. Izuzeci su kad instaliram vise verzija istih/slicnih programa jer onda se zbuni registry, ali to sam radio dok sam jos bio prilicno mlad i napaljen da sve zivo probam, iako nista realno nisam koristio. A ti jos pominjes kompaniju Adobe, a oni su dosta komplikovani u install i unistal (ima previse threadova u registry i hardu)

life`s a bitch...and then you die.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs