Imam jedan externi hard, WD My Book 500gb ess i sumnjam da je poceo da gubi i brlja sa podatcima, neke foldere ne mogu da ovorim,obrisem. Imam Kaspersky,kaze nema nista. Treba mi neki program za scan HD-a da vidi sta mu je i dal ima greske. Uradio sam disk check sa Windows XP aplikacijom i nije nasao bad sectore,al taj program je shit. Treba mi neko ozbiljnije resenje za te stvari, pa me zanima koje su vase preporuke.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Brate nisam DOS koristio do srednje skole! Zar je moguce da ne znate program za dijagnostiku Hard diska ? Koji servis, uzeo sam ga u Metrou,a i oni ce da mi sjebu podatke!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Proveri viruse sa NOD32 2.70.39 azuriran na full i sa MalwareBytes
Moja preporuka je da se nista ne uzima u megamarketima sto se tice PC tehnike jer je to B klasa zato je i jeftinije, zeznuto je za garanciju i sl. Samo tehnicke aparate koji se ne ticu kompjuterske etehnike i informatike.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.