Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Skype problem
STRANA 1 OD 1
despot011 Skype problem 11.01.2009. 20:39 T14423

status: user
broj poruka: 39

Naime, instalirao sam Skype. Sve je proslo OK. Kad ono, medjutim...Kada sam pokusao da se logujem, puf...odjednom mi se skype sam od sebe upucao. I tako svaki put. Krenem da se logujem, ukucam username, predjem na password i puf! Znaci sam se gasi! Zna li iko sta mu je?
Pozdrav svima!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 11.01.2009. 20:42 #88526

broj poruka: 12057

Ugasi Firewall, AV, AntiTrojan, bla bla....i ostale antištetočine pa probaj da se loguješ.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

despot011 Re:Re: 12.01.2009. 10:12 #88652

broj poruka: 39

Taj racunar nije kod mene, pa ne mogu da uradim to sto si rekao, ali moj racunar radi sa istim AV-om i FW-om, pa Skype radi sasvim OK. Moze li nesto drugo da pravi problem?. Instalacija prolazi OK, pa mislim da AV ili FW ne prave problem, ali reci cu im da probaju i to sto si ti rekao.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs