Hteo bi da se nasalim sa drugarom i da mu podesim da mu se komp sam ukljucuje svaki dan u,recimo, 4h nocu! Da li postoji neki program za tako nesto,ili opcija u BIOS-u,ili bilo sta sto bi mi pomoglo da se nashalim sa njim???
Hm,sad sam pogledao,ima opcija u BIOS-u WAKE UP ali ne kapiram kako to da podesim. Nigde nema opcija za vreme budjenja,samo nesto enable ,disable,s1,s3.......
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Ja sam imao na starom kompu u BIOS-u opciju Wake Up. I stvarno je radila. :: :: :: “I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein :: ::
print screen da se vidi taskbar,postavis tu sliku kao desktop a taskbar prebacis da bude sa gornje strane i krece paranoja kad ne moze da udje u start menu
BSOD kao screen saver a mis i tastatura iscupani iz kompa
slika sefa prebacena u ico fajl i sve moguce ikone promenjene u sliku sefa
Koliko se secam, mogao sam da izaberem vreme, h/m/s i onda samo enable, disable. Ploca je bila Asus A7V8X. Pogledaj jos da nema mozda opcija ALARM ili tako nesto.
“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
Mom profesoru stavili sliku desktopa sa ukljucenom igrom `mine` i on poceo da klikce i iskljuci mis,kaze ovaj ne radi.A mi umiremo od smeha.Kad smo mu objasnili,nije bas bio preterano nasmejan What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Hehe mnogo zanimljivih predloga ima...nego jel radi onaj GRID?????
:: Mom profesoru stavili sliku desktopa sa ukljucenom igrom `mine` i on poceo da klikce i iskljuci mis,kaze ovaj ne radi.A mi umiremo od smeha.Kad smo mu objasnili,nije bas bio preterano nasmeja :: What :: Are we surrounded :: Excellent! Now we can attack in any direction! :: ::
Imam jedno programce (318kb) koje se zove Burper. Samo .exe fajl. Kad se pokrene, na svaki minut podriguje ko lud. Ako ima stalno uključene zvučnike, otkinuće kad čuje podriguvanje. Lako se gasi. Postaviš kursor u gornji levi ugao ekrana i izađe ti opcija za gašenje.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Hahahahhahahahahahahaha,kakvih sve fora ima na sajtu gde sam potrazio Burper!!!!! Pa DEFINITIVNO treba posetiti RJL Softvare ima TOOOOOLIKOOO shala i zezancija pa mislim da drugar nece znati sta ga je snaslo kad start dugme pocne da ludi svakih par sekundi,kursor pocne da se mnozi po desktopu i pokazuje mu srednji prst,boje na ekranu pocnu da se menjaju,i komp pocne da mu prijavljuje da upravo formatira C particiju..... A najbolje je sto se ove shale mogu iskljuciti jednim klikom misa i naravno ne prave nikakvu stvarnu stetu...hehehehehehehehehehehehe
:: Imam jedno programce (318kb) koje se zove Burper. Samo .exe fajl. Kad se pokrene, na svaki minut podriguje ko lud. Ako ima stalno uključene zvučnike, otkinuće kad čuje podriguvanje. Lako se gasi. Postaviš kursor u gornji levi ugao ekrana i izađe :: ti opcija za gašenje :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
kako se zove to??? treba mi jako... نكح كنت مجنونة وفاة والدة الله ل نكح الحصان المجنون
:: :: Hahahahhahahahahahahaha,kakvih sve fora ima na sajtu gde sam potrazio Burper!!!!! Pa DEFINITIVNO treba posetiti RJL Softvare ima TOOOOOLIKOOO shala i zezancija pa mislim da drugar nece znati sta ga je snaslo kad start dugme pocne da ludi svakih par sekundi,kursor pocne da se mnozi po desktopu i pokazuje mu srednji prst,boje na ekranu pocnu da se menjaju,i komp pocne da mu prijavljuje da upravo formatira C particiju..... A najbolje je sto se ove shale mogu iskljuciti jednim klikom misa i naravno ne prave nikakvu stvarnu stetu...heheheheheheheheheheheh :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: Imam jedno programce (318kb) koje se zove Burper. Samo .exe fajl. Kad se pokrene, na svaki minut podriguje ko lud. Ako ima stalno uključene zvučnike, otkinuće kad čuje podriguvanje. Lako se gasi. Postaviš kursor u gornji levi ugao ekrana i izađe :: :: ti opcija za gašenje :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: ::
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: kako se zove to??? treba mi jako.. :: نكح كنت مجنونة وفاة والدة الله ل نكح الحصان المجنو :: :: :: :: :: Hahahahhahahahahahahaha,kakvih sve fora ima na sajtu gde sam potrazio Burper!!!!! Pa DEFINITIVNO treba posetiti RJL Softvare ima TOOOOOLIKOOO shala i zezancija pa mislim da drugar nece znati sta ga je snaslo kad start dugme pocne da ludi svakih par sekundi,kursor pocne da se mnozi po desktopu i pokazuje mu srednji prst,boje na ekranu pocnu da se menjaju,i komp pocne da mu prijavljuje da upravo formatira C particiju..... A najbolje je sto se ove shale mogu iskljuciti jednim klikom misa i naravno ne prave nikakvu stvarnu stetu...heheheheheheheheheheheh :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: Imam jedno programce (318kb) koje se zove Burper. Samo .exe fajl. Kad se pokrene, na svaki minut podriguje ko lud. Ako ima stalno uključene zvučnike, otkinuće kad čuje podriguvanje. Lako se gasi. Postaviš kursor u gornji levi ugao ekrana i izađe :: :: :: ti opcija za gašenje :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: ::
Hvala puno.... نكح كنت مجنونة وفاة والدة الله ل نكح الحصان المجنون
:: Zove se Random Burper, a nalazi se na sajtu RJL Software, kao što je već napisao doca80. Evo ti direktan link za Burper :: http://www.rjlsoftware.com/software/entertainment/burp :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: kako se zove to??? treba mi jako.. :: :: نكح كنت مجنونة وفاة والدة الله ل نكح الحصان المجنو :: :: :: :: :: :: :: :: Hahahahhahahahahahahaha,kakvih sve fora ima na sajtu gde sam potrazio Burper!!!!! Pa DEFINITIVNO treba posetiti RJL Softvare ima TOOOOOLIKOOO shala i zezancija pa mislim da drugar nece znati sta ga je snaslo kad start dugme pocne da ludi svakih par sekundi,kursor pocne da se mnozi po desktopu i pokazuje mu srednji prst,boje na ekranu pocnu da se menjaju,i komp pocne da mu prijavljuje da upravo formatira C particiju..... A najbolje je sto se ove shale mogu iskljuciti jednim klikom misa i naravno ne prave nikakvu stvarnu stetu...heheheheheheheheheheheh :: :: :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: :: :: Imam jedno programce (318kb) koje se zove Burper. Samo .exe fajl. Kad se pokrene, na svaki minut podriguje ko lud. Ako ima stalno uključene zvučnike, otkinuće kad čuje podriguvanje. Lako se gasi. Postaviš kursor u gornji levi ugao ekrana i izađe :: :: :: :: ti opcija za gašenje :: :: :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma ne radi.Mora da je do verzije koju sam imao,sad cu da kupim novi,samo da nadjem prodavca.Hvala puno,u svakom slucaju. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Onda je sigurno do verzije same igre. Kupi drugu,pa pokusaj. Mada mi se 2 puta do sad desilo da instaliram igru i pojavi se text nesto kao failed to start because dll bla bla bla cannot be found. Onda ime tog dll fajla ukucam na google skinem posebno taj fajl,ubacim ga gde treba i igra proradi. Ali tako to ide kad igre moramo da kupujemo na rapidu...
:: Ma ne radi.Mora da je do verzije koju sam imao,sad cu da kupim novi,samo da nadjem prodavca.Hvala puno,u svakom slucaju :: What :: Are we surrounded :: Excellent! Now we can attack in any direction! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.