Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Potrebno mnogo programa
STRANA 1 OD 1
gile23 Potrebno mnogo programa 29.12.2008. 21:15 T14119

status: user
broj poruka: 9121
Ovako da li ima neki bolji besplatni program koji je bolji od Lime Wire-a jer ovaj ne moze ni jednu pesmu da nadje, onda neki dobar Picture Viewer, da moze da otvara veoma mnogo formata, sta mislite o ACD See Pro 2.5 (bitne su mi opcije ali da nabrzaka sredim sliku), neki bolji music mixer, trenutno imam Virtual DJ ali njega sam proucio, ali da moze da radi na Visti i da li ima neki bolji program od AudioGrabbera (prebacivanje pesama sa AudioCD-a na komp u neki izabrani format), i da li postoje neke glasine o novijem Office-u od 2007. Unapred zahvalan!!!

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BrianM 29.12.2008. 21:20 #86150

broj poruka: 178
Za skidanje muzike Soulseek i WinMX, za pregled slika XnView, za grab-ovanje AudioCD-a u razne formate Nero Burning Rom - > Extras - > Save Tracks (ili Encode Files za konvertovanja izmedju raznih formata). Za razna audio i video konvertovanja sa podrskom za solidan broj formata Total Video Converter! Za ripovanje DVD-a FairUse Wizard, za pretvaranje bilo kog formata u DVD ConvertXtoDVD(bolji) ili WinAVI Video Converter(brzi)!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: 29.12.2008. 21:29 #86155

Hvala, da li znas neki program za miksovanje muzike, dodavanjem raznih efekata, recimo imam ovaj Virtual DJ, i Cubase ali on ne radi nesto pod vistom. Sto bi jedan moj prijatelj rekao na kompu imam sve legalne freeware programe izuzev OS-a,...

Pozdrav!

:: Za skidanje muzike Soulseek i WinMX, za pregled slika XnView, za grab-ovanje AudioCD-a u razne formate Nero Burning Rom - > Extras - > Save Tracks (ili Encode Files za konvertovanja izmedju raznih formata). Za razna audio i video konvertovanja sa podrskom za solidan broj formata Total Video Converter! Za ripovanje DVD-a FairUse Wizard, za pretvaranje bilo kog formata u DVD ConvertXtoDVD(bolji) ili WinAVI Video Converter(brzi)!
TheGame Re:Re: 29.12.2008. 21:45 #86163

broj poruka: 719

Skini i probaj Traktor PRO,ne Traktor 3-to je starija verzija...Traktor PRO je pravi profesionalni program za mixanje....sa dosta efekata (20 i vise cini mi se sto je mnogo bolje u odnosu na prilicno bagljivi Virtual DJ koji ima 5-6 efekata)...Prilicno je velika instalacija 263MB u odnosu na prethodne verzije Traktora koje su bile 30-40 MB i Virtual Dj-a koji je otprilike isto toliko tezak...Prakticno ti sama velicina govori kakav je...Nego da te pitam Gile da ne znas mozda gde mogu da skinem neku dobru e-knjigu o pojacalima,miksetama,zvucnicima i tim stvarima jer me to interesuje....ne mogu nigdje da nadjem na netu...

Pozdrav...

gile23 Re: Re:Re: 29.12.2008. 21:55 #86173

I za taj sam cuo bas cu da vidim kakav je, a za te knjige ti ne mogu bas mnogo pomoci evo ovde trazi ovde mozes skinuti besplatne knjige, kucaj Sound mix i neka mi se cini dobra “Insider Music Mastering Secrets Most People Will Never Know About To Guarantee A ‘Hit’ Sound!”, ja sam pocetnik u ovome ali me interesuje, i pogledaj ovu na Amazonu samo je trazi za dzabe,...

http://www.ebookdirectory.com/
http://www.amazon.com/Pro-Tools-Surround-Sound-Mixing/dp/087930832X

Pozdrav!

::
:: Skini i probaj Traktor PRO,ne Traktor 3-to je starija verzija...Traktor PRO je pravi profesionalni program za mixanje....sa dosta efekata (20 i vise cini mi se sto je mnogo bolje u odnosu na prilicno bagljivi Virtual DJ koji ima 5-6 efekata)...Prilicno je velika instalacija 263MB u odnosu na prethodne verzije Traktora koje su bile 30-40 MB i Virtual Dj-a koji je otprilike isto toliko tezak...Prakticno ti sama velicina govori kakav je...Nego da te pitam Gile da ne znas mozda gde mogu da skinem neku dobru e-knjigu o pojacalima,miksetama,zvucnicima i tim stvarima jer me to interesuje....ne mogu nigdje da nadjem na netu..
:: Pozdrav..
TheGame Re:Re:Re:Re: 29.12.2008. 22:02 #86177

Vidjeces dobar program,...samo dok se malo snadjes i naviknes...Mnogi pozati DJ-evi ga koriste tipa Ministry of Sound i dr.BTW koju vrstu muzike slusas???

gile23 Re: Re:Re:Re:Re: 29.12.2008. 22:07 #86179

Sve, osim nekog odvaljenog metala, techno-a ili nekog narodnjaka, ali Basshunter od techno momaka moze ima odlicne pesme ali i mixeve, daj mi server na kom igras COD 5, ne mogu da nadjem ni jedan a da nije pun, a da ima mnogo igraca. Hvala, za DJ sto si mi preporucio,...

Pozdrav!

:: Vidjeces dobar program,...samo dok se malo snadjes i naviknes...Mnogi pozati DJ-evi ga koriste tipa Ministry of Sound i dr.BTW koju vrstu muzike slusas??
TheGame Re:Re:Re:Re:Re:Re 29.12.2008. 22:18 #86186

Imao sam jedan server ali je on privremeno zatvoren...Samo sam na njega isao jer je bilo dosta igraca...Zvao se GCE...Neki drugi stvarno ne bi znao da ti preporucim jer na druge nisam isao nesta puno...Jedini nacin da nadjes je https://www.gametracker.com...Sto se tice muzike isti sam ti...Sve moze sem sranja metala i narodnjaka ali uglavnom house i samo house....Koje si godiste...vidim da ovde svi govore da si mladja generacija...Ja sam 1991...

Pozdrav...

gile23 Re: Re:Re:Re:Re:Re:Re 29.12.2008. 22:54 #86203

Pa dobro ja sam trazio na https://www.private-servers.org, ali slabo koji ima, videcu na tom gametrackeru, a ja sam 1993. godiste, ali sam drugi srednje jer sam krenuo ranije u skolu, a rodjendan ce mi za nekih desetak dana, daj MSN,...

Pozdrav!

:: Imao sam jedan server ali je on privremeno zatvoren...Samo sam na njega isao jer je bilo dosta igraca...Zvao se GCE...Neki drugi stvarno ne bi znao da ti preporucim jer na druge nisam isao nesta puno...Jedini nacin da nadjes je https://www.gametracker.com...Sto se tice muzike isti sam ti...Sve moze sem sranja metala i narodnjaka ali uglavnom house i samo house....Koje si godiste...vidim da ovde svi govore da si mladja generacija...Ja sam 1991..
:: Pozdrav..
rasha44 Re: Potrebno mnogo programa 29.12.2008. 23:04 #86207

broj poruka: 1492
Dečko, za ripovanje i konverziju audio fajlova `matorac` ti preporučuje
Easy CD-DA Extractor. Radi sve šta hoćeš.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: Ovako da li ima neki bolji besplatni program koji je bolji od Lime Wire-a jer ovaj ne moze ni jednu pesmu da nadje, onda neki dobar Picture Viewer, da moze da otvara veoma mnogo formata, sta mislite o ACD See Pro 2.5 (bitne su mi opcije ali da nabrzaka sredim sliku), neki bolji music mixer, trenutno imam Virtual DJ ali njega sam proucio, ali da moze da radi na Visti i da li ima neki bolji program od AudioGrabbera (prebacivanje pesama sa AudioCD-a na komp u neki izabrani format), i da li postoje neke glasine o novijem Office-u od 2007. Unapred zahvalan!!
:: Pozdrav
Equinoxe Easy CD-DA Extractor 29.12.2008. 23:08 #86208

broj poruka: 12057

je sjajan programčić. Ende.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

gile23 ... 29.12.2008. 23:15 #86212

Ce sve da isprobamo , jos malo da se ubrza ADSL,...

Pozdrav!

TheGame Re:Daj MSN... 29.12.2008. 23:34 #86219

vladimir.thegame@hotmail.com

a taj gametracker ti je sigurno najbolji za pretragu servera...Mislio sam da njega koristis...Vidjeces imas gore Search i onda izaberes CoD5 i stavis u krugu od 500km da ti trazi servere...
Starcevac Re: Re: Potrebno mnogo programa 30.12.2008. 00:32 #86246

broj poruka: 318
:: Dečko, za ripovanje i konverziju audio fajlova `matorac` ti preporučuj
:: Easy CD-DA Extractor. Radi sve šta hoćeš
:: Nightbird
:: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

Potpisujem.
gile23 ... 05.01.2009. 23:11 #87292

Ok, hvala svima,...

Pozdrav!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs