Koristim gore pomenutu verziju. Kad pocnem rezanje dvda, odmah mi u logu izbaci unknown burn phase, iako se rezanje normalno nastavlja, i disk bude dobro narezan. Po zavrsetku izbaci jos jednom isto. Ovo mi se desava vec par dana, zna li neko u cemu je problem?
Pokusaj da instaliras neku drugu verziju Nero-a,meni je to jednom davno resilo problem slican tvom problemu...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Koristim gore pomenutu verziju. Kad pocnem rezanje dvda, odmah mi u logu izbaci unknown burn phase, iako se rezanje normalno nastavlja, i disk bude dobro narezan. Po zavrsetku izbaci jos jednom isto. Ovo mi se desava vec par dana, zna li neko u cemu je problem ::
Ako ti i neki Nero 6.6.0.14 recimo pročne slično da brljavi, baci tog Pioneera u Dunav. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pioneer 112d, ata rezac. Radio je dobro, i odjednom poceo to da prijavljuje. Mozda je do Nera, nisam probao reinstalaciju :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.