Plavi bold na desktopu oko slova na shortcut. Znam da je negde System Properties>Advanced>Setings...... Jbg. Ko ce da se seti i snadje, ili je nesto kod mene zabagovalo.
Ne komplikujem SLOVA ispod ikonica su mi u plavoj mkocki i to ne mogu da uklonim
:: Sto ga toliko komplikujes nego lepo idi na desni klik na desktop - > Properties - > Desktop i izaberi zeljeni Background. :: :: ___________________________________ :: :: I pijan i trezan za kompjuter vezan. :: ::
desni klik na My Computer ->Properties->tab Advance->pa u Performans kliknes na Settings i tu selektujes Adjust for best appearance... mada, ponekad oce da se ubaguje, pa ni ovo ne pomaze...
:: Plavi bold na desktopu oko slova na shortcut :: Znam da je negde System Properties>Advanced>Setings..... :: Jbg. Ko ce da se seti i snadje, ili je nesto kod mene zabagovalo :: :: ::
Desni klik na My Computer-> Properties-> Advanced-> Settings i ukljucis Use drop Shadows for Icon Labels on the Desktop.
:: desni klik na My Computer ->Properties->tab Advance->pa u Performans kliknes na Settings i tu selektujes Adjust for best appearance.. :: mada, ponekad oce da se ubaguje, pa ni ovo ne pomaze.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
nema to apsolutno nikakve veze sa monitorom...ume windows tako da se zabaguje...meni je to duze vreme tako stajalo i prilicno je iritiralo i posle nekog vremena kada sam pokusao ponovo da podesim, uspelo je...
Overclocking is the way of life!!!
:: koji monitor imas i na kojoj je rezoluciji! :: :: Smanjuj rezoluciju postepeno... :: :: ::
:: Plavi bold na desktopu oko slova na shortcut :: Znam da je negde System Properties>Advanced>Setings..... :: Jbg. Ko ce da se seti i snadje, ili je nesto kod mene zabagovalo :: :: ::
Evo kako tacno se to radi.
Desni klik na Desktop>Properties>Desktop>Customize Desktop>Web i iskljucis Lock desktop items.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.