Sutra mi stize IPTV pa me interesuje da li je neko probao da podesi IPTV preko Windows Media Centra? Ja mogu da ga povezem na a/v preko tv kartice ali onda sve ide preko nje. Video sam da taj uredjaj (AmiNet 125) ima usb out, hardware mpeg2encoder (ukljucujuci i WMV kodeke,.....) i jos 300 cuda, pa sam pretpostavio (po specifikacijama) da moze da se poveze sa Media Centrom. Ako neko nesto zna na ovu temu, neka se javi!? :)
Sa Media Centrom ne bi gledao ni njegov Splash Screen a kamoli menu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Sam kvalitet slike je na vrlo visokom nivou, sto jako lepo izgleda na vec `opsteprihvacenim` LCD televizorima i za jedan stepenik je sigurno ispred klasicne kablovske (vrlo slicno kao D3).Sam meni je, subjektivno: koncizan, pregledan, bogat funkcijama, vrlo dopadljiv.Posebno je zanimljiva opcija iznajmljivanja filmova, u kojoj je dat kratak opis, cover image filma, kao i cena(od nekih 50-ak do 200-inak RSD, zavisno od popularnosti/datuma filma) koji se moze pogledati vise puta u narednih nekoliko dana.Mada, bar na pocetku, izbor filmova je, opet po meni, veoma diskutabilan.Vrlo interesantna je opcija snimanja neke emisije na server, koju kasnije mozes da pogledas ako si je iz nekog razloga propustio u narednih 48 sati koliko ostaje na serveru...ili npr. gledam neki film, a ocekujem prenos tekme na drugom kanalu, pa da ne bih na svakih 20 sec `saltovao` postoji mogucnost da se kanal automatski prebaci na taj drugi, u trenutku kad prenos pocne.Najveca mana je tranzicioni period pri prebacivanju izmedju kanala, koji je stvarno sramno spor, preko 2 sec! sve u svemu zacin C...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.