Sta vi mislite koji je po vama najbolji Browser? -IE -Mozila Firefox -Google Chrome ...ili neki cetvrti, ja sam kao uzeo da probam Google Chrome i dosta je brz po meni brzi i od Firefox-a i IE-a...
Sve zavisi od navike. Meni je Opera već godinama najbolja, ali mnogi su navikli na Firefox, koji je takođe OK. Chrome je još u razvojnoj fazi i mnogo toga mu nedostaje.
U svakom slučaju, IE treba zaobići u širokom luku.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Slazem se da je svako navikao ne neki svoj, ali nisam jedini kome se cini da je Chrome brzi. I ja mislim da IE treba zaobici, ali imao sam problem da nece da mi se instalira Windows Live Messenger 8.5 zato sto IE nije Default...
A o cemu bi ti da pricas,momce mlado? O musko zenskim odnosima, o knjizevnosti, fudbalu, o globalnom zagrevanju. Eto, naucnici kazu da ce se led sa Arktika otopiti do 2070. godine. Jel ti se manje povraca sad? Ako ti se ne svidja tema preskoci je, ako ti se ne svidja sajt zbog mnostva ovakvih tema, idi na bolji... demokratija brate, ima milion sajtova. Opera, chrome, FF - mrtva trka. Chrome je najbrzi, u Operi se najlakse snalazim i ima par prednosti koje su veoma korisne (recimo onaj recycle bin kad greskom ugasis neki tab), ali u FF-u rade svi sajtovi i ubedljivo je najstabilniji (ova 2 pucaju ponekad i imaju cesto problema).
JOLE
:: Ova o izboru za naj web pretrazivac mi se posebno zgadila... Ponavlja se kao antibiotik, na 8 sati :: :: Fajerfox, kojigod.. :: :: Baby B :: ::
Po preporuci casopisa, probao sam K-Meleon i iznenadio se, prije svega brzinom. Neke navike (Opera) se tesko mijenjaju, ali mozda je ovo pravi trenutak.
Za one koji koriste FF, eventualna tranzicija nece biti problem, jer je browser i vizuelno i tehnicki vrlo slican FF-u. Ima (sitnijih) nedostataka, ali ima i vremena i mjesta za napredak.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.