Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Easy share
STRANA 1 OD 1
doca80 Easy share 08.12.2008. 18:52 T13629

status: user
broj poruka: 3053
Dobio sam NEKOLIKO HILJADA linkova za EASY SHARE,samo me muci to sto ne znam koji program uspesno skida sa Easy Share-a? Ako je bitno imam Telekom MT882(rozi).Pomoc dobrodosla(prosledicu linkove na mail ko hoce,mislim...nema sta nema)

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
thedamager re 08.12.2008. 19:19 #82750

broj poruka: 176
JDownloader je odgovor na tvoje muke...
Za sada podržava 76 hosting sajtova.

doca80 Skinuo sam 08.12.2008. 19:53 #82756

i nigde nema exe fajla!!!! O cemu se radi? Kako se to cudo instalira????

BrianM 08.12.2008. 22:52 #82791

broj poruka: 178
Cini mi se da bas i nemas neko resenje kojim ces automatski skidati sa Easy Share-a. USD iako ima taj plugin, ne moze sam da prepozna OCR, vec sam ukucavas karaktere, a ista je i situacija sa JDownloader-om(skines ga preko http://jdownloader.org/download i ne instalira se, ima unutra JDownloader.exe) i (E)lephant-om, dok Cryptload nema podrsku za Easy Share. Znaci jedino link po link, a da bi izbegao cekanje, reset radi onim skriptama sto sam ti onda jos slao! Pozz!

doca80 Re: 09.12.2008. 00:42 #82820

Provalio sam da mora link po link i to rucno...Nece da ocita ona glupa slova. Hvala!

:: Cini mi se da bas i nemas neko resenje kojim ces automatski skidati sa Easy Share-a. USD iako ima taj plugin, ne moze sam da prepozna OCR, vec sam ukucavas karaktere, a ista je i situacija sa JDownloader-om(skines ga preko http://jdownloader.org/download i ne instalira se, ima unutra JDownloader.exe) i (E)lephant-om, dok Cryptload nema podrsku za Easy Share. Znaci jedino link po link, a da bi izbegao cekanje, reset radi onim skriptama sto sam ti onda jos slao! Pozz
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs