Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Problem ili glupost...
STRANA 1 OD 1
Rammulino Problem ili glupost... 06.12.2008. 14:09 T13584

status: user
broj poruka: 400
imam problem sa onim j_downloaderom ili kako vec...
instalirah ga,po preporuci prijatelja..i sada bas pre neko vece stavih da skidam gta 4 od 150ak partova,stigoh do nekog 110og i onda....
posto nisam PREMIUM acc na rapidu,vec `lesinar` znate kako ide princip skidanja nekog file-a sa rapida na taj nacin... (download,pa cekas 15 min,pa opet down. pa opet 15min..)
e,zakuca meni na 110file-u,ide crvena linija ali ne od 15min nego od 2 minuta,i tako non-stop u krug
i nikako da nastavi.Probao sam da skinem nesto drugo,neki drugi file i ista prica.
probao sam direct sa linka rapidshare bez ovog programa i ono mi kaze sledece:
- - -
Your IP address is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.
- - -
Ali ljudi ja nista drugo ne skidam sa rapide-a,mislim sve iskljuceno sto se moze iskljuciti i ono opet ista poruka!
Zna li neko u cemu je problem?
A tako bi zeleo da probam gta4 i ono bas sad...u ala sam baksuz..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Desava se 06.12.2008. 14:14 #82173

broj poruka: 5710
JDownloader je OK (baziran na Java-i) ali nije on problem, sto vec znas Ako imas ADSL verovatno je doslo do preuzimanja iste IP adrese u opsegu adresa na centrali koja je vec `radila` isto sto i ti ili je pak doslo do prekoracenja limita na toj koja je do malopre dozvoljavala DL. Ugasi (iz struje i tel.prikljucka) ADSL router/terminalni adapter neko vreme pa probaj ponovo, meni se tako desilo par puta...jednom je trebalo i par sati...dakle, samo strpljenja...u predji na USD cini mi se da je najboljji program za DL sa ovakvih sajtova...

A N G E L

Zmajko ... 06.12.2008. 14:26 #82177

broj poruka: 1228
Universal Share Downloader, samo update odradis, restartujes, ubacis linkove i uzivas... Ne mora ni da se resetuje konekcija cini mi se. Bar ja nisam primetio da je resteuje dok sam skidao svasta nesto.

Pozdrav!
Rammulino ... 06.12.2008. 14:42 #82179

broj poruka: 400
u pitanju je sbb konekcija
neznam sta da radim,sta sve nisam probao...
i restart modem,i racunar...sve sto mi8 je palo na pamet i nista :/
Zmajko ... 06.12.2008. 14:50 #82181

broj poruka: 1228
Probao USD?!
Ako nisi PROBAJ ali instalacionu verziju... Znaci skines exe i instaliras ga, update, restart program i onda probaj.

Jbga skini neki Proxy Finder onda... Ja sam na pocetku koristio Proxy Finder Enterprise i onda preko Proxy-a skido sa Rapida... Imas plug in za Firefox u kojem samo podesis Proxy (IP adresu), das joj ime, tako ubacis par komada i onda samo menjas. Bar je meni radilo bez problema kad je Rapid pocinjao sa radom.

alexi To ti je limit za 24h valjda. 06.12.2008. 14:55 #82182

broj poruka: 677
^, jer si free user kao i ja. Kada dostignem limit ukljucim torrent.
Dodje 00-01h, opet jdownloader, stignem do limita, i tako u krug. :)

ili ovo, sto kaze covek:
http://universal-share-downloader.en.softonic.com/download
MaliAbner USD je kerik Qrac 06.12.2008. 15:13 #82190

broj poruka: 7769
Taj skida samo sa rapida i nista vise, kao ima trista pluginova ali ni jedan sem tog za rapid ne radi kako valja a ni taj nije bas nesto.

CryptLoad je i dalje keva, RS, MU, MS, NL, UL i vise ne mora...

Tomato Republic Of Serbia !!!

MACHINE Re: USD je kerik Qrac 06.12.2008. 15:19 #82195

broj poruka: 5710
ja sa USD skidam sa svih RS, MU, MS...i nikada problema...daleko stabilniji od CL, samo ruzniji

A N G E L

:: Taj skida samo sa rapida i nista vise, kao ima trista pluginova ali ni jedan sem tog za rapid ne radi kako valja a ni taj nije bas nesto
::
:: CryptLoad je i dalje keva, RS, MU, MS, NL, UL i vise ne mora..
:: Tomato Republic Of Serbia !!
Equinoxe Re: 06.12.2008. 15:28 #82199

broj poruka: 12057

USD radi odlično. RS, MU, FF, NL....dosta.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

doca80 Re: USD je kerik Qrac 06.12.2008. 15:37 #82205

broj poruka: 3053
Inace samo da vas obavestim da i CRYPTLOAD ima maliciozni kod u sebi,koji je jedno vreme ostao NEdetektovan od strane AV programa(Avast ga je prvi izvalio,da ne poverujete) a tek dosta kasnije i NOD32!!!

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!

:: Taj skida samo sa rapida i nista vise, kao ima trista pluginova ali ni jedan sem tog za rapid ne radi kako valja a ni taj nije bas nesto
:: CryptLoad je i dalje keva, RS, MU, MS, NL, UL i vise ne mora..
:: Tomato Republic Of Serbia !!
MaliAbner Re: Re: USD je kerik Qrac 06.12.2008. 20:40 #82291

broj poruka: 7769
Ja zaista ne znam odakle ste vi skidali CL ali meni to ni jedan AV ni Spyware nije prijavio.
Znaci skino sam ga sa linka koji se nalazi na zvanicnoj prezentaciji, osamnaest puta skenirao i ni jednom nisam imao problema sa programom.

A sto se tice USD izgleda sam ja veliki maler taj ne skida nista sem RS-a.

Uostalom CL mi je dovoljan pet simultanih linkova sa pet razlicitih servisa nema potrebe za rekonektovanjem, ovaj bre skida i po 12.5gb dnevno doduse samo kad ima sta da se skine.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Inace samo da vas obavestim da i CRYPTLOAD ima maliciozni kod u sebi,koji je jedno vreme ostao NEdetektovan od strane AV programa(Avast ga je prvi izvalio,da ne poverujete) a tek dosta kasnije i NOD32!!!
:: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: Taj skida samo sa rapida i nista vise, kao ima trista pluginova ali ni jedan sem tog za rapid ne radi kako valja a ni taj nije bas nesto
:: ::
:: :: CryptLoad je i dalje keva, RS, MU, MS, NL, UL i vise ne mora..
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs