je instaliraj i iskopiraj sadrzinu app data/tbird direktorijum i local settings/tbird direktorijuma. Mada mislim da ima export ali nisam radio nikad tako. :o)
Batali Thunderbird i probaj TheBat!... ima jednu veoma zanimljivu opciju - Backup. Sve stavi u jedan fajl, ali bash sve - od podesavanja za nalog, attachment-a,foldera, filtera pa sve do nacina kojim su sortirani mejlovi... SVE Ja sam se preporodio kad sam poceo da koristim TheBat!, pre sam stalno imao problema sa vec pomenutim backup-om... pozz DekiZP
Instaliraj Mboximport, omogućava export i import mail-ova u Thunderbird u više formata. Adresa :http://nic-nac-project.de/~kaosmos/mboximport-en.html...
Odradjeno moz backupom, znao sam da moze FF ali nisam se setio za TB. Setio sam se 15min po postavljanju teme...Nisam stigao da kopam po netu da trazim jer sam bio na poslu pa nisam imao vremena. Momci, svejedno puno hvala na svemu...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.