Jel koristi neko ovaj program? Imam jedan problem! Program sam normalno instalirao, ali ne mogu nikako da primim fax! Normalno mi daje signal ,ali onda krene da prima 6 strana pri razlicitim brzinama da bi na kraju izbacio FAILED.....da li je neko imao ovakvo iskustvu? DA li znate mozda neki drugi program za slanje i primanje faxa koji biste preporucili!?
je mator progrma (cinimmi se ver. 10 ili do 12) i ima bugova na WinXP. Skini lepo FaxTalk Pro ili Messenger, on radi dobro...ili pak MS Winfax (u okviru OSa)
Mislim da nije Delrina vec Symantec ali nema veze. Nisam imao problema sa njim sem sto nece da radi sa svim fax-evima (klasicnim). Koristio sam je na WinXP SP2 oko 3 god. bez poteskoca.
Heheheh, pa nije bas tako! Delrina je napravila sve to a Symantec ju je kupio, pridruzio sebi, dakle, on je samo postao vlasnik prava...dragi moj, dok sam ja slao faxove preko Delrina-e sa WinNT platforme firmi Sam*ro na 14.4K `bauda` i koristio BBS za citanje novina...vecina danasnjih forumasa je pisala u gace :)) Vrlo dobro se secam tog lepog vremena, kada je su 90-ih BIOS i jumperi bili namenjeni samo okorelim znalcima i imucnijima koji su mogli da se upuste u skupe experimente...
A N G E L
:: Mislim da nije Delrina vec Symantec ali nema veze. Nisam imao problema sa njim sem sto nece da radi sa svim fax-evima (klasicnim). Koristio sam je na WinXP SP2 oko 3 god. bez poteskoca :: :: ::
nisam ni ja od juce, ali dugo sam se samo igrao i nije me interesovalo nista drugo. Davno je bila `89 i C64. :D:D:D:D:D:D:D:D Imao sam i ja 9,6K i isao na BBS-ove najvise na Indjijski. Nekad sam skupljao pare da bih kupio mis. :D:D:D:D:D:D:D
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.