Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
COD 5 Multiplayer Vista funkcionise
STRANA 1 OD 1
gile23 COD 5 Multiplayer Vista funkcionise 30.11.2008. 14:00 T13489

status: user
broj poruka: 9121
Ovako, prvo instalirate COD5, pa skinete Patch od 316MB i njega instalirate. Kad se patch instalira Solo vise ne moze da se igra jer nema crack za tu verziju COD5. Onda skinete PunkBuster i updatujete ga. Kad ga updatujete birate igru u PunkBusteru, a to je COD5. COD5 pokrenete preko COD5 Multiplayer, imate tamo gde ste instalirali COD5. I ubacite servere i igrate. Ja imam Windows Vista Ultimate, i morate u opcijama da stavite PunkBuster Yes (to u COD5 opcijama),...

Call of Duty World at War 1.01 patch

http://files.filefront.com/Call+of+Duty+World+at+War+v11+Patch/.12319377./fileinfo.html

Punkbuster

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Pozdrav!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman Re: COD 5 Multiplayer Vista funkcionise 30.11.2008. 14:25 #81517

broj poruka: 1046
naravno da funkcionise.poz

:: Ovako, prvo instalirate COD5, pa skinete Patch od 316MB i njega instalirate. Kad se patch instalira Solo vise ne moze da se igra jer nema crack za tu verziju COD5. Onda skinete PunkBuster i updatujete ga. Kad ga updatujete birate igru u PunkBusteru, a to je COD5. COD5 pokrenete preko COD5 Multiplayer, imate tamo gde ste instalirali COD5. I ubacite servere i igrate. Ja imam Windows Vista Ultimate, i morate u opcijama da stavite PunkBuster Yes (to u COD5 opcijama),...
::
:: Call of Duty World at War 1.01 patc
:: http://files.filefront.com/Call+of+Duty+World+at+War+v11+Patch/.12319377./fileinfo.htm
:: Punkbuste
:: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.ph
:: Pozdrav!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj Re: COD 5 Multiplayer Vista funkcionise 30.11.2008. 14:30 #81519

broj poruka: 2236
:: Ovako, prvo instalirate COD5, pa skinete Patch od 316MB i njega instalirate. Kad se patch instalira Solo vise ne moze da se igra jer nema crack za tu verziju COD5.

Solo ne moze da se igra zato sto su izbagovani profili, to nema veze sa crack-om, vec sa losom kopijom igre.
Imas uputstvo, mislim na benchmark forumu kako da pokrenes SOLO. Idi na google.com pa potrazi.

Uz taj patch od 316MB i crack sa originalnog cd-a, sam ja juce presao tu igricu, posle 7-8 dana igranja. NIJEDNOM NIJEDAN PROBLEM NISAM IMAO, ni na Visti x64, a ni poslednja 3 dana na Xp-u x86.

Instalacija ide: IGRICA, CRACK, PATCH, pa opet isti CRACK i posle toga sve radi kako je i zamisljeno od strane stvaraoca igre.

ИМАМО ХД РЕДИ ТЕЛЕВИЗОРЕ
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 30.11.2008. 14:42 #81522

Meni je 32 bitna Vista, ovo sam video u nekoj prethodnoj temi, da nesto nije radilo na Visti, za 15 minuta sam sredio sve da radi, pa ko ima problema da kazem,...

Pozdrav!

markopvict empty player name disallowed! 30.11.2008. 20:05 #81551

broj poruka: 4515
empty player name disallowed !!!!

kako resiti ovo ?
Ako odem da choose online profile ... dont send :(

~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.

gile23 Re: empty player name disallowed! 30.11.2008. 21:54 #81559

Izbrisi taj jedan profil na multiplayer ako ga imas, igras bez ijednog profila, znaci kad ti trazi da napravis profil samo lupas po no, ja igram bez profila,...

Pozdrav!

:: empty player name disallowed !!!
:: kako resiti ovo
:: Ako odem da choose online profile ... dont send :
:: ***************************************************
:: ***************************************************
:: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs