Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Advanced Windows Care v3
STRANA 1 OD 1
limunche Advanced Windows Care v3 22.11.2008. 21:46 T13353

status: user
broj poruka: 426
http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj Pa, 22.11.2008. 23:04 #80573

broj poruka: 2236
jesi li ti to koristio ?

Makar probao ?

Kakvi su ti utisci ?

Da li imas osecaj da ti je kompjuter bezbedniji ?

Da je brzi ?

Da ti internet radi brze posle tog virtuelnog ubrzanja o kome pise pola strane ?

Da se smanjio broj `laznih` fajlova iz registry-ja ?

specijalno vozilo za otpusenje svih vrsta kanalizacija kao i cisterna za crpljenje fekalnih i otpadnih voda

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
limunche Re: Pa, 22.11.2008. 23:26 #80579

probao sam malo pre, nisam nista znacajno primetio sto se tice rada racunara, verovatno zato sto sam redovno koristio AWC v2 a pored njega i Tune UP 2008, recimo 2 puta mesecno odradim skeniranja sa ta dva programa i oni mi navodno ociste sistem, i tako je vec pola god od kad sam kupio novi komp i nikakvih problema nije bilo do sada...jedini razlog zasto sam ga ja instalirao je to sto sto mi je v2 zakucavao kod skeniranja privacy sweeper-a. dakle, utisci za sada pozitivni, tj nikakvih problema za sad nema.
sto se tice one opcije utilities nisam jos nista probao, to cu sutra kad budem imao vremena.
v1 je bio solidan, v2 veoma dobar, od v3 ocekujem da moze da bude samo bolji u odnosu na ova dva...pozz

:: jesi li ti to koristio
::
:: Makar probao
:: Kakvi su ti utisci
:: Da li imas osecaj da ti je kompjuter bezbedniji
:: Da je brzi
:: Da ti internet radi brze posle tog virtuelnog ubrzanja o kome pise pola strane
:: Da se smanjio broj `laznih` fajlova iz registry-ja
:: specijalno vozilo za otpusenje svih vrsta kanalizacija kao i cisterna za crpljenje fekalnih i otpadnih voda
limunche da li se smanjio br laznih fajlova iz registry-ja? 22.11.2008. 23:28 #80580

cisto sumljam, bilo ih je gomila a pre nego sto sam instalirao ocistio sam registry bazu sa v2, znaci ili se nije smanjilo ili je v3 nasao brdo koje v2 nije...:))

jovancic Promenuo je i ime... 23.11.2008. 10:48 #80614

broj poruka: 226
Sada se zove Advanced Systen Care 3. U odnosu na v.2 promenuo je malo šminku - interface - radi dobro. Pozdrav svima.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647172.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs