Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Par stvari
STRANA 1 OD 1
MACHINE Par stvari 19.11.2008. 02:02 T13272

status: user
broj poruka: 5710
Ne znam da li ste videli: http://www.9down.com/ESET-Smart-Security-4-0-68-BETA-42321/

Drugo, ne mogu nikako da isntaliram NFS Most Wanted, imam 2 instalacije i isto. Uvek trazi da instaliram DX9c a to vec imam, odradim, resetuje masinu i posle setup opet isto...stvaim novi iz nov08 kad ono opet isto, u system32 su svi fajlovi...ima li neko ideju???

P I L G R I M
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 19.11.2008. 02:05 #79932

broj poruka: 12057
Da probaš sa DirectX uninstallerom. Posle uninst-a staviš njegovu verziju pa posle novu.

3:42 - Jesi uradio nešto ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

BEmpire Resenje je sledece!!! 19.11.2008. 04:30 #79963

broj poruka: 439
Kopiraj CD 1 na hard na D:(ili bilo koju,samo ne naC:) particiju,otvori mapu nadi AUTORON.CFG
i modifikuj sledece: DirectXVersion=0 i StartMenuDXEULA=0
Sad pocni instalirati i radit ce!Poz!!!

MACHINE Re: Resenje je sledece!!! 19.11.2008. 10:51 #79978

Bravo majstore!!! Taj efekat sam hteo da postignem trazeci direktan setup samo za NFS tj. da preskoci DX looping...radi instalaicja sada ki Bog. Thanx again

P I L G R I M

:: Kopiraj CD 1 na hard na D:(ili bilo koju,samo ne naC:) particiju,otvori mapu nadi AUTORON.CF
:: i modifikuj sledece: DirectXVersion=0 i StartMenuDXEULA=0
:: Sad pocni instalirati i radit ce!Poz!!
::
::
MACHINE Pro Street 19.11.2008. 13:01 #79986

BE, onaj radi dobro ali igra mi se ne svidja. Da li je ProStreet kao i NFS HotPursuit2 iz 2002? To je poslednja koja mi se dopada, ako je slicna njoj po bojama i grafici da li bi isla na max 1280x1024 na Intel DualCore @2.8GHZ (2x2MB L2), 1GB DDR DC, gf7900/fx3500 256bit 256MB???

Ili pka da li bi glatko radio na max. Test Drive Unlimited i da li se mogu dobiti siframa bolja kola da igra bude dinamacnija, nekako mi je fizicki model bio trom kada sam ga igrao ranije (ATi 3870)...npr. da li moze biti napola dinamican kao i OutRun 2006: Coat2Coast. Da li bih na max mogao pikati CMR DIRT, GRID, Assasin`s Creed i COD4 ali bas na max???

P I L G R I M

gman ja mislim 19.11.2008. 20:20 #80041

broj poruka: 1111
da hoces
mozda ne sve na apsolutni max, ali bi trebalo da mozes max detalje i texture res
kuces vise
mene nekad je*e onaj full dynamic range ili sta vec
ono vezan za svetlo, gde se podesavaju koliko ce izvora da rade, znas na sta mislim, jel to hdr ili kako

poz hodocasnice
btw kakvu veru rasturas

i beleive in SPIDER
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647172.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs