Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Garena...?
STRANA 1 OD 1
alexi Garena...? 15.11.2008. 12:33 T13209

status: user
broj poruka: 677
Hm, treba mi ovaj program, ali neki .exe fajl koji nije zarazen virusom. Tacnije, nije zarazena sama instalacija, vec mi prijavljuje trojan horsea pri pokretanju aplikacije, u jednom od .dll fajlova. Inace, skinuo sam je sa garena.com,(zvanicnog sajta, sto je naveca ironija), ima li neko normalnu verziju?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tjewap jok, jok 15.11.2008. 13:10 #79440

broj poruka: 172
Ja 100% tvrdim da si ti tog trojana vec imao na kompu pre nego sto si skinuo i instalirao ovo cudo. Upravo sam skinuo Garena.exe sa https://www.garena.com/instalirao i skenirao sa NOD32 i bata kaze nema nista. Pa sad ti vidi...

http://s4.ba.bitefight.org/c.php?uid=30233
Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosNBG ... 15.11.2008. 13:19 #79443

broj poruka: 1586
sad skinuto, NOD nista ne prijavljuje niti Avira, ali desava se ponekad da se AV zbuni pa ispravan fajl detektuja keo zarazen..... Prvo ocisti komp, bice da je poreklom sa tvog kompa taj trojanac.

skeptik Zaraza 15.11.2008. 13:41 #79449

broj poruka: 31
Koristite Linux,bilo kiji i necete imati te glupe probleme.Vi ste korisnici ,a ne istrebljivaci buba,spyware i malware-a na koje trosite dragoceno vreme i nerve.Posto svi koristite ilegalne softvere,ili platite licence i uzivajte ili koristite linux,zdravi bili...

alexi ok... 15.11.2008. 14:43 #79459

broj poruka: 677
Prvo scan, pa ciscenje, pa javljam sta se desava.

Tjewap Re: Zaraza 15.11.2008. 14:47 #79460

Linux:1. em ga ima za svasta po verzija, 2.vecina je besplatna, 3.mozes da ga budzis koliko ti dusa oce i niko nece da ti kenja za to,4. i naravno svi virusi se pisu za Windows zbog (pod 3.) :)

:: Koristite Linux,bilo kiji i necete imati te glupe probleme.Vi ste korisnici ,a ne istrebljivaci buba,spyware i malware-a na koje trosite dragoceno vreme i nerve.Posto svi koristite ilegalne softvere,ili platite licence i uzivajte ili koristite linux,zdravi bili..
::
-ShonE- Re: Zaraza 15.11.2008. 14:47 #79461

broj poruka: 3529
Pa sta, kad se plati licenca, onda jel, nema problema sa virusima, spyware-ima itd...!?

:: Koristite Linux,bilo kiji i necete imati te glupe probleme.Vi ste korisnici ,a ne istrebljivaci buba,spyware i malware-a na koje trosite dragoceno vreme i nerve.Posto svi koristite ilegalne softvere,ili platite licence i uzivajte ili koristite linux,zdravi bili..
-ShonE- Re: Re: Zaraza 15.11.2008. 14:50 #79462

broj poruka: 3529
Kada siroke narodne mase pocnu da koriste linux za svaki dan i kompletan software koji se pravi pocne da ima podrsku za linux, tada cemo ga svi koristiti, ali ako i dodje do `tada`, e onda ce verovatno i on da bude komercijalizovan kao win i bice i za njega gomila virusa i sta ti ja znam(problema).
Ovo sve govorim zbog kompitabilnosti.

:: Linux:1. em ga ima za svasta po verzija, 2.vecina je besplatna, 3.mozes da ga budzis koliko ti dusa oce i niko nece da ti kenja za to,4. i naravno svi virusi se pisu za Windows zbog (pod 3.) :
:: http://s4.ba.bitefight.org/c.php?uid=3023
:: :: Koristite Linux,bilo kiji i necete imati te glupe probleme.Vi ste korisnici ,a ne istrebljivaci buba,spyware i malware-a na koje trosite dragoceno vreme i nerve.Posto svi koristite ilegalne softvere,ili platite licence i uzivajte ili koristite linux,zdravi bili..
:: ::
Tjewap Re: Re: Re: Zaraza 15.11.2008. 15:00 #79463

Pa imas gomilu Linuxa za gomilu vrsta koriscenja. Imas poslovne verzije tj. (programiranje, graficki i web dizajn, server itd) i imas za klasicnu kucnu upotrebu igranje igrica, slusanje muzike i gledanje filmova i ako ti nijedan od ovih ne odgovara (ako znas uopste sta ce ti os) onda ga modifikujes po svom ukusu i naravno svi oni imaju pouzdan software koji ce da radi pod njima. To je to...

:: Kada siroke narodne mase pocnu da koriste linux za svaki dan i kompletan software koji se pravi pocne da ima podrsku za linux, tada cemo ga svi koristiti, ali ako i dodje do `tada`, e onda ce verovatno i on da bude komercijalizovan kao win i bice i za njega gomila virusa i sta ti ja znam(problema)
:: Ovo sve govorim zbog kompitabilnosti
:: :: Linux:1. em ga ima za svasta po verzija, 2.vecina je besplatna, 3.mozes da ga budzis koliko ti dusa oce i niko nece da ti kenja za to,4. i naravno svi virusi se pisu za Windows zbog (pod 3.) :
:: :: http://s4.ba.bitefight.org/c.php?uid=3023
:: :: :: Koristite Linux,bilo kiji i necete imati te glupe probleme.Vi ste korisnici ,a ne istrebljivaci buba,spyware i malware-a na koje trosite dragoceno vreme i nerve.Posto svi koristite ilegalne softvere,ili platite licence i uzivajte ili koristite linux,zdravi bili..
:: :: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs