Imam mali problem sa uTorrentom. Promenio sam wireless provajdera, i uplatio 1Mbit download - 512 upload. Medjutim, brzina torrent downloada ne prelazi 45-50kbps, iako mi je kod proslog provajdera na 768kbps downa skidao na oko 60-70. U programu mi je prikazan zuti trougao (no incoming connections), jer port nije forwardovan kako treba. Danas preko dana mi je cak izbacivao crveni uzvicnik, (koji sam prvi put video danas) gde je pisalo da mi router ili firewall ogranicavaju download. Ne razumem nista, jer je u firewallu dodat izuzetak za uTorrent. Zna li neko u cemu je problem, i kako bih mogao da forwardujem port?
Uopšte me ne bi čudilo da je to maslo provajdera. Ako su podešavanja Torrent klijent programa koji god da je ostala ista, a samo si provajdera promenio, nema tu mnogo mućkanja glavom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Niko ti iz tehničke podrške neće reći `Znate, malo smo vam zatvorili slavinu....` Rećiće ti da je kod njih dve ok i da im se niko još na to nije žalio. Standard, Serbia. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ovu stvar ne kapiram - kako su mogli da mi skrate download na torrentu, a direkt download mi ide do 110kbps preko Rapidsharea? Ako su vec zavrtali slavinu, zasto toplu zavrnuti kad moze i hladna voda? Glupo poredjenje, but you get the point... :)
P2P protokol nije isto što i standardni direct download. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Nemam pojma o cemu se dogadja ali imam jedno pitanje... Da ti nije mozda neko od provajdera slao mailove da se desavadu simnjive radnje kod tebe tj. skidanje sumnjivog software-a. Ja sam imao ovih problema pa sam presao na 1.6 verziju uTorrent-a koji nema tracker. Ovo mozda nema veze sa temom ali me zanimaju vasa misljenja
Imas 45-50kbps. Samo mogu da kazem: `Blago tebi!`. Ja isto imam 1Mbit/1Mbit i dl na torentu mi je izmedju 30-35Kbs, RS i bilo koji direktan dl je oko 50Kbs 70 ako bas imam srece...
Sto se tice upl to ladi repo, ide i po 100-110 Kbs.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.