Da li neko od ljudi sa berze koristi Download Direct za skidanje fajlova sa RS? Ja sam ga pre neki dan negde sasvim slucajno izbunario, `velik` je svega 4.5 MB, moze da skida vise fajlova od jednom sa RS, deluje funkcionalno...nisam jos stigao sve da isprobam a prvenstveno mislim na to da li ima cekanja izmedju skidanja 2 fajla (mada ako moze da skida vise fajlova odjednom onda ne bi trebalo da bude ni one pauze od 15 min)... probajte pa javite, ovo bi prvenstveno moglo da koristi onima koji imaju staticku IP ili dinamicku koja se ne menja.
zaboravio sam ono najvaznije, kod koriscenja Crypt Load-a ostavim sve da se skida i radi on super, nekad se zapuca ali dobro...ali kad dodje na 90% i zapuca se ja poludim jer moram ponovo da skidam taj fajl. Kod ovog Download Direct je moguce pauzirati i zatim toga nastaviti download!!!
Jer si proba ti taj program Download Direct? On skida nesto kad probam da ga otvorim corupted arhive ili tako nesto
:: zaboravio sam ono najvaznije, kod koriscenja Crypt Load-a ostavim sve da se skida i radi on super, nekad se zapuca ali dobro...ali kad dodje na 90% i zapuca se ja poludim jer moram ponovo da skidam taj fajl. Kod ovog Download Direct je moguce pauzirati i zatim toga nastaviti download!!!
Skida mi 1 po 1 file, max mogucom brzinom (telekom adsl 512/64) 84-86KB/s !!! Napakujes mu sve rapid linkove sa jednim copy/paste ! Sam restartuje modem i ceka oko minut dva izmedju fajlova ! Jednom mi je zakucao, a stvar sam resio tako sto sam ga reinstalirao i zabranio mu update i vise to ne radi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.