Imam mali problem...naime kad sam instalirao Nero micro,sve ikonice su mi se promenile u nero ikonice,onda sam isho na ``open with`` opciju ali su ostale nerove ikonice i dalje.Probao sam i da obrishem nero al i dalje stoje ikonice.Kako da vratim default sve ikonice? Mislim pushta mi mp3 preko programa koji sam odabrao(WMP) ali nema ikonice za WMP ,nego kad kliknem na Nero ikonicu mi pusti u WMP-u. Nadam se da ste shvatili o cemu se radi.
Problem je kako da se otarasim nero ikonice,posto sam obrisao nero,trebalo bi da nestanu ikonice od nera. Ja kad kliknem na mp3 koji ima Nerovu ikonicu,otvori mi se sve uredno u WMP-u.Problem je taj kako da vratim default ikonicu za WMP ?
Da li postoji neki program koji prepravlja ikonce i stavlja na default?
Set your Default Programs (u Visti u start menu, XP u control panelu), za sve vrste audio file-ova izaberi Windows Media Player i dobices stare ikonice
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.