Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Tri pitanja/problema
STRANA 1 OD 1
pajsgudgud Tri pitanja/problema 25.10.2008. 12:05 T12811

status: user
broj poruka: 3743
1.Instalirana loša verzija alkohola na Visti(legalna sp1). Hoću da je obrišem al je nema u add/remove listi!!! Kako bih mogao da je obrišem?

2. Word problem. Kada pokušam da skeniram više slika odjednom tj da se vode kao jedan dokument izbaci mi `error ocured vhile accuring image`(ovu poruku ponekad izbaci kada pokušam da skeniram i singl dokument) . Takođe mi ponekad izbaci da nemože da ostvari vezu između kompa i skenera i da reinstaliram drv. Međutim kada drugi put pokušam da skeniram sve odradi normalno. Sken. 3u1 Samsung scx4100, mašina sempron2800+

3. Ista mašina mi se jutros dvaput restartovala. Prvi put nije se digao sistem. Drugi put je ušao u win i posle dva min se resno i treći put sve radi normalno. U pitanju je komp(kancelarijska varijanta) na poslu koji do sad nije pravio nikakav problem. Jel moguće da se zablesavio HDD ili da je ne daj bože krenuo put večnih lovišta?

Hvala unapred.

a sta ti ja znam...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter re 25.10.2008. 12:33 #76806

broj poruka: 8138
1.problem-skini sa neta revouninstaller i preklo njega ces naci alkohol i onda ga obrisi.

pajsgudgud Jok, bre neam ga 25.10.2008. 13:12 #76813

au koji odlep...nisam napomenuo da je trial verzija al koliko ja znam to nema nikakve veze sa ovim mojim problemom.
a sta ti ja znam...

Panta019 Re: Jok, bre neam ga 25.10.2008. 16:10 #76827

broj poruka: 1583
Ne mora da znaci da je vista sp1 legalna ako je trial. Original je kada kupis vistu od Microsofta i aktiviras je preko neta sa serijskim brojem koji ti je Microsoft dao.

Mada su do zada i zidovi naucili da se sve moze `zaobici` i nesmetano koristiti neograniceno vreme.

Za odgoror pod 3 moras da napises koje komponente imas (sve osim tastarure i pacova).

I pijan i trezan za kompjuter vezan.

:: au koji odlep...nisam napomenuo da je trial verzija al koliko ja znam to nema nikakve veze sa ovim mojim problemom
:: a sta ti ja znam..
::
pajsgudgud @panta 25.10.2008. 17:18 #76832

Ma Vista je ok, alkohol je trial verzija, a za pitanje pod brojem tri u pitanju je Sempron 2800+...jbt zaboravih ostalo nisam sad u kancelariji.
a sta ti ja znam...

BataCele ... 25.10.2008. 22:28 #76855

broj poruka: 1532
1. Instaliras Revo Uninstaller, pa deinstaliras Alcohol. He he. Ovo je dobro receno.

2. Ne razumem se bas u skenere i ovo preskacem.

3. Advanced Windows Care V2 instaliras i pustis da automatski odradi sve osim Startup Manager. Potom, Malwarebytes Antimalware instaliraj i skeniraj. U principu, 1-2 restarta ne mora da znace nista.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

pajsgudgud Re: ... 25.10.2008. 22:35 #76858

Kao što rekoh nema ga ni u revouni...

Za skener kapiram da je isti flipno pa pravi sra**aa

Ovo treće ću probati u ponedeljak...

Hvala još jednom, pozdrav
a sta ti ja znam...

:: 1. Instaliras Revo Uninstaller, pa deinstaliras Alcohol. He he. Ovo je dobro receno
:: 2. Ne razumem se bas u skenere i ovo preskacem
:: 3. Advanced Windows Care V2 instaliras i pustis da automatski odradi sve osim Startup Manager. Potom, Malwarebytes Antimalware instaliraj i skeniraj. U principu, 1-2 restarta ne mora da znace nista
:: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647265.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs