Pozdrav Forumašima, da li neko može da mi preporuči hex editor, koji je freeware, jednostavan, na njemu bi se radile samo operacije tipa Find - Replace.
Bitno je da radi na XP 64 i da može da edituje 32 bitne aplikacije.
Možda se neko seća i možda je koristio hw32v25.exe, koji na žalost neće da se instalira na XP64. Molio bih za neki klasičan site (torent i slično nemam i ne znam da koristim), ili naziv programa pa bi ga našao preko Google-a. Pozdrav i hvala unapred!
:: Pozdrav Forumašima :: da li neko može da mi preporuči hex editor, koji je freeware, jednostavan, na njemu bi se radile samo operacije tipa Find - Replace :: :: Bitno je da radi na XP 64 i da može da edituje 32 bitne aplikacije :: :: Možda se neko seća i možda je koristio hw32v25.exe, koji na žalost neće da se instalira na XP64. Molio bih za neki klasičan site (torent i slično nemam i ne znam da koristim), ili naziv programa pa bi ga našao preko Google-a :: Pozdrav i hvala unapred ::
Ja se uvek setim legende zvane PC Tools, samo je muka sto taj legendarni DOS program ne radi na diskovima vecim od 20MB, covece ali skoro sam ga probao i radio je na flopiju...
Eh, da flopi... sta to bese?
Ako ti treba nesto moderno i efikasno onda je to UE pardon ultra editor.
i neo verzija je Shareware - ako se pokuša Replace All traži kupovinu. Kako ja trebam da neku reč zamenim drugom oko 2100 puta, mrzi me da 2100 puta kuckam Enter, i to bar jednom mesečno. Izgleda da mi ne gine da to radim na drugom PC-u. Ne mogu se skupiti 2 dobra, pa to ti je!!!!! A što se tiče PC Tools-a - al se nekad dobro jelo!!!!!! (Đ. Balašević). Interesantno je da nailazim na puno korisnika koji rade sa Windows Explorerom. Kad im pomenem Total Commander - Katicu za sve - gledaju me belo ko da im pricam na kineskom. Pozdrav!
`Kad im pomenem Total Commander - Katicu za sve - gledaju me belo ko da im pricam na kineskom.` Ja TCM uvek nosim sa sobom na USB Flash drajvu. Kad ga Eksplorerovci vide, kazu `Jao, što je ružan...pa, komplikovan je itd.` Šta da radiš, gomila ljudi ne vidi dalje od standardnih Windows programa.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
A sto brate nebi kupio neki softver ako ti je dobar i ako ga koristis? evo ja pre neki dan kupio total commander za pet racunara...nesto manje od 100 jevrejcica za 5 licenci..i imas tc burner (umesto nera)..
:: :: A sto brate nebi kupio neki softver ako ti je dobar i ako ga koristis :: evo ja pre neki dan kupio total commander za pet racunara...nesto manje od 100 jevrejcica za 5 licenci..i imas tc burner (umesto nera). :: :: kapiram da i taj hex editor nije skup.. :: :: ps..ja radim i u volkov commanderu .- :: ::
jeste za dz to sa cekiranjem ali samo za fizicka lica....ali ja sam to rekao samo onako...ako koristis na poslu neki program ,koji ti stvarno treba i koji ti zavrsava posao , sto ga ne bi kupio, nisu skupi
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.