Znaci u OSNOVI to je misionarski polozaj... E meni se vise svidja kad joj ne vidim facu, to mu dodje kao varijacija OSNOVNOG misionarskog polozaja, to jes donja osoba je zarotirana pardon ledjima okrenuta protivniku iz OSNOVNOG misonarskog polozaja.
Inace varijacije tlocrta su tloris (slovenacka vaijanta), plan at elevation (engleska ima jos izaraza na ovom jeziku), vista (spanskom, bem ti klesta skroz sam zaboravio spanski) i OSNOVA srpski da te ceo svet razume.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: To ti je Misionarski polozaj :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: ::
Prepirali se Francuz, Englez i Bosanac cija je zena ruznija, pa odlucise da to i provere. Dodju pred englezovu kucu i ovaj pozva Meri da izadje. Iako je bila izrazito ruzna Francuz rece da to nije nista u poredjenju sa njegovom Zaklinom, a uskoro su se u to i uverili. Bosanac odmahnu rukom i povede ih pred svoju kucu. - Fato, ajd’ izadji! - Jel’ da stavim dzak na glavu? - Ne, necemo da vodimo sex – samo hocu da te pokazem ljudima.
:: Znaci u OSNOVI to je misionarski polozaj.. :: E meni se vise svidja kad joj ne vidim facu, to mu dodje kao varijacija OSNOVNOG misionarskog polozaja, to jes donja osoba je zarotirana pardon ledjima okrenuta protivniku iz OSNOVNOG misonarskog polozaja ::
Program koji otvara ogroman broj CAD i 3D crteza je Deep Exploration. Postoji i specijalno CAD izdanje koje bi trebalo da ti zavrsi posao. Ako on nece, onda zovi ljude koji su ti radili te osnove da ti snime u DWG, jer odprilike da svi ozbiljniji CAD programi mogu da snimaju u tom formatu JOLE
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.