Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Štampanje u Wordu.
STRANA 1 OD 1
Starcevac Štampanje u Wordu. 16.10.2008. 18:38 T12640

status: user
broj poruka: 318
U Wordu sam iskucao jednu stranicu (cenovnik je u pitanju). Normalno sam odštampao 3 kopije na A4 koliko mi je bilo potrebno, a sad mi treba još nešto.

Znači, iskucao sam kao cenovnik kao kad se normalno kuca u Wordu, a sad mi treba da taj cenovnik ištampam 4 puta na jednoj stranici i dobijem male flajere. E kako to da uradim i šta da podesim da bih tako odštampao.

Unapred hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Driver 16.10.2008. 18:48 #75571

broj poruka: 5710
U samom drajveru stampaca (Preferences prilikom Ctrl+P) imas finishing/layout i tamo biras koliko strana na jedan list. Ako to pak nekim slucajem nemas instaliras Adobe Acrobat Pro pa stampas preko njegovog virtual printer (AdobePDF) tako sto opet imas Properties pa na prvoj kartici biras koliko na jedan list (4 pages per sheet) kao i to da li je horizontal ili vertical orjentacija pa potom to stampas normalno iz Acrobat-a.

- A N G E L -

tortojed a ako ni to ne pomogne, 17.10.2008. 00:23 #75635

broj poruka: 10999

imas programcic `FinePrint` koji omogucuje stampanje i do 16 stranica na jednoj strani. Besplatna verzija ima neko ogranicenje (koliko se secam, dokument moze da ima najvise 9 strana A4 formata).
Starcevac Sređeno!!! 17.10.2008. 10:04 #75653

broj poruka: 318
Skinuo sam Adobe Acrobat Pro i ištampao sam baš onako kako sam hteo.

Hvala vam.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs