Kad dolazi, na trziste Operation FlashPoint 2 : Dragon Rising, igra je revolucionarna, povrsina mape je 70km2 dok je povrsina u mape u STALKER-u 1Km2, a mislim u Crysisu oko 5Km2, a grafika kazu da nece biti bolje, Sky ovo ce ti trebati umesto Crysis-a, ako ovo poteras na 60FPS u jakoj rezoluciji i detaljima, ti imas vrhunski komp,...
Definisi skracenicu, ne provaljujem je, a kome treba Wow Wrath of Lich King neka me cimne imam nesto zanimljivo da mu dam, a mislim da ce ovo Crysis baciti na kolena,...
:: Definisi skracenicu, ne provaljujem je, a kome treba Wow Wrath of Lich King neka me cimne imam nesto zanimljivo da mu dam, a mislim da ce ovo Crysis baciti na kolena,.. :: :: Pozdrav :: :: : ...kad, eto ti ga FarCry2 koji baca sve druge i na kolena i na ledja.
Eh, zeznu me ma pratim svaki dan, svako jutro ulazim u pcire.com i znam sta je novo u tom svetu, mislio sam da mislis na neku igru, i da kakav FarCry 2, video sam mu pocetne zahteve manji su od Crysis Warhead-a tj. nece biti previse zahtevna igra,...
Pozdrav!
:: Eh bre ..slabo pratis game scenu :: :: To Be Announced
Fenoomenalna igra. Prva u kojoj si mogao da biraš oružje i da taktiziraš do mile volje. Ah ubrzavanje vremena i kretanje po mapi gde hoćeš. MMM a i grafika fenomenalna. Vrhunski prenet osećaj borbe na otvorenom(šume). Voziš Škodu:))). Napadaš tenk ili brdm snajperom:))). Naravno prethodno rokneš lika što nosi rpg. Ubiješ lika za volanom i uletiš u bazu(naavno skenjaju te odma al bilo je super). Izašao je čak i neki mod `povratak na kosovo` kao expansion pack al to nisam probao. a sta ti ja znam...
Da ali ponekad treba odvojiti vreme za nesto drugo, treba otici malo u crkvu, kako bi odmorili dusu, od velikog broja problema, jer se tad covek oseca opusteno, smireno, srecno, treba se ipak malo odvojiti od kompa. Ovo sam napisao da ipak treba malo da odemo u crkvu, a ne da sedimo samo ispred kompa,...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647172. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.