Problem mi pravi Acad 2007 koji neće da radi Visti sp1(legalnoj). Skinuo sam patch sa neta(sp2) ali ne prepoznaje Cad tj izbaci mi kako nema odgovarajućeg softvera kome je on namenjen. Da li je imao neka iskustva/rešenja sa ovim problemom do sad?
Control Panel > Advanced System Settings > Advanced > Environment Variables Dodas u System Variables putanju do autokeda ... recimo ime PATH1 i putanja C:Program Files ... Autodesk(verzija) ... Meni je tako proradio ACAD 2006 pa ce verovatno i ACAD2007
PS Ne mogu na ovom forumu normalno da formatiram poruku jer nece kosa crta...
:: Problem mi pravi Acad 2007 koji neće da radi Visti sp1(legalnoj) :: Skinuo sam patch sa neta(sp2) ali ne prepoznaje Cad tj izbaci mi kako nema odgovarajućeg softvera kome je on namenjen. :: Da li je imao neka iskustva/rešenja sa ovim problemom do sad :: :: :: a sta ti ja znam..
-Kad se to pojavio SP2 za Vistu? -Ako sam dobro razumeo, instalacija CAD-a prodje kako treba a onda se ispostavi da ne radi. Jesam li u pravu ili nece ni da se instalira na Visti SP1?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.