Jedino resenje je Dual Layer DVD jer samo na njega mozes veci Image da narezes. Mislim da ne moze na dva dvd-a da se nareze pa da ti u toku instalacije trazi drugi DVD ako je jedan ISO.
Univerzalni odgovor ne postoji. Neke instalacije mogu da se splituju - dele, a neke ne. A i za svaku posebnu koju možeš splitovati uputstvo nije isto. Uglavnom se svodi na promenu putanji instalacionih fajlova i CAB-ova na druge adrese. Nije to tek tako. Za neke postoje tutoriali kako se to radi. Google. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Pazi ako rezes iso file bez deljenja nema sanse da ga narezes. A instalacione filove da narezes na 2 dvd pa da jos to bude funkcionalno trebao bi da znas malo vise od rezanja.
A ja sam DvD-DL diskove kupio i za 40dinara 100kom i mogu ti reci da se odlicno slazu sa Pionirom DVR 215D evo utosio sam nekih 20kom nijedan nije prso.
:: :: Imas dvd-dl diskove od 8gb za nekih 100 dindzi.Nisu verbatim ali ce da posluze :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647172. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.