Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Kupovina legalnog softvera
STRANA 1 OD 1
arsen45 Kupovina legalnog softvera 30.09.2008. 10:49 T12287

status: user
broj poruka: 14

Zdravo.
Da li neko zna gde se u Beogradu mogu kupiti legalni programi odnosno softveri. Tu ne mislim samo na neki operativni sistem ili office, vec npr. softver za matematicke operacije, crtacki softveri i sl. Meni, konkretno je interesantan softver Expert Choice 11.5 koji sa interneta ima u trial verziji.
Kupovina se cesto obavlja preko interneta ali se ja u to nesto ne razumem. Radije bi otisao u neku prodavnicu i kupio to.
Ako postoji neki drugi nacin kupovine, neka me neko obavesti.
POZDRAV!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 30.09.2008. 13:02 #73022

broj poruka: 1117
vecina tog softvera i moze da se kupi samo putem interneta, a pogotovu ako su u pitanju neki sitniji programi...kod nas tesko da ces naci bilo sta osim ovih poznatijih alata, tipa office, auto cad itd...

Overclocking is the way of life!!!

Miglia Zavisno od potrebe 30.09.2008. 16:02 #73034

broj poruka: 32

Ako ti treba za firmu kupovina kod nas je mnogo bolje resenje jer finansijsko-poreski organi koji vrse proveru legalnosti softvera, traze fisklne racune koje preko neta sigurno neces dobiti. Kod tih manjih programa gde postoje trial verzije najcesce posle placanja dobijas samo sifru za registraciju. Mala je sansa da to uopste neko moze da ponudi u klasicnoj radnji.

arsen45 Hvala 30.09.2008. 22:22 #73088

broj poruka: 14
Hvala na odgovorima. To sam i pretpostavio. Jedan mi drugar rekao da se u nasim bankama mogu otvoriti tkzv. Internet kartice za placanje, tj. ne moraju da se imaju neke VISA kartice ili sl. vec samo obnavljas na godinu dana tu internet karticu. Naravno, moras da uplatis iznos novca na racun za tu karticu.
POZDRAV!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs