Evo pokusavam da upload-ujem Win7 alpha MF23 za vas( 2*1.85 i 18*200 MB+1*100MB), ali mi je protok blago ocajan( koristim wireless 512/1024). Upload na Rapid-u mi je od 0.1kB/s do 18 kB/s i pukne!!!! Ovo se je pocelo desavati u zadnjih 7 dana( isto mi se desava na Neobee-u u Novom Sadu i Verat-om u BG). Nije uopste vezano za masinu i lokaciju. Nema veze da li sam u BG, NS ili Curugu, ali upload je blago receno katastrofalan. Dok je na filefactory odlican( 40-450 kB/s, ali pukne na 98% redovno(NS,BG ili Curug). Pocelo je da me smara. Imate ideju sta se desava? Treba da prebacim slike sa Yahoo-a isto tako( oko 870 MB), ali mi na vise masina, jednostavno neprebaci celu fotografiju, vec samo deo( deo fotografije, a kao ceo folder). Probao sam ostale besplatne kao Loveserbia i radi prebacivanje( 680 MB fotki), ali sa Yahoo-a nece i puca svaki put. Popizdeo sam. Treba mi resenje, ali pod hitno!!!! P.S E, da. Sa modema mi iz Curuga na upload Rapid-a ide i do 11 kB/s, a iz NS-a do 4.1 kB/s, ali svaki put pukne( u zadnjih 7 dana mi je na modemu protok 11/7 kB/s sto nikada nije bilo). Sta se desava sa net-om? Jedino preko Telekoma ide kako treba( adsl kod druga u NS na Bul.Oslobodjenja), ali nista drugo.
Ja upravo isprobo upload na Rapidshare. 2 mala fajla od nekoliko MB ide do 96% sa 7 KB a do 100% ide 3200Kb. Nesto nevalja ali neznam sta. Imam 1MB brzinu.
@ Nenika Ja sam probao cak i da biram na koji server da upload-ujem, ali na rs23 pukne na 36%, na 231 pukne na 98%, a na 274 pukne na 2%( fajl od 200 MB). Nije mi jasno u cemu je problem? Ako neko konkretno zna. Veoma mi je bitno da skinem slike sa Yahoo-a, ali ko god je probao dobija defektne slike. Prijatelj mi je poslao u .raw formatu i treba da ih obradim, a dobijam ih deformisane i sa delovima koji fale. Mozda je pukao server na Yahoo ili su HDD-i na kojima su podaci osteceni( bb sektori). Nista mi drugo nepada napamet.
ne znam preko cega uploadujete ,ali nemojte preko njihovog site-a, vec skinite http://rapidshare.com/rapiduploader.html i mora da radi.. ja sam uploadovo bas pre 2 dana neki seriju oko 5gb i sve je islo normalno.. sto se tice internet konekcije koristim sbb 2mbita/256kbps
Imao sam i ja problem sa pucanjem veze kod upload-a
27.09.2008. 16:34
status: user broj poruka: 280
Internet mi je Eunetov adsl 1536/192, prvo sam imao neki njihov sagem modem koji se preko usb-a povezivao - na Xp-u je sve super sljakalo, ali na Visti je radio samo download. Posto njihova tehnicka podrska nije mogla da nadje problem, umesto modema dobio sam od njih (valjda se ovako zove) LAN router - takodje sagem. Medjutim, to odmah nije resilo problem - naprotiv i kod download-a je pocela da puca veza! Opet je usledilo smaranje sa tehnickom podrskom, ali ovog puta posle par promenjenih operatera i razno-raznih saveta (driveri - setovanje uredjaja) smo resili problem - setovanje je bilo uspesno. Sta da ti kazem, cimaj tehnicku podrsku svog provajdera, zbog toga placas net, oni moraju da ti pomognu.
Skino i ja taj novi i preso preko onog starog i netrazi nista osto je registrovan.Ja dobio i dva serijska broja i kejgen.Evo brojevi a ako ne uspe javi saljm kejgen na E- MAIL. 6DD63 LJFE-N47G-V5NE-78B1 or 4AE46 REUN-WVQ5-A54Y-7JUE
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647172. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.