YouTube downloader jednostavan programcic, i freeware je. A imao je jedan program koji je imao negde 20 opcija za video klip, recimo izvuce ti samo melodiju i jos nekih drugih sijaset opcija, ali ne mogu da se setim imena, znam da je neki Studio, a sad koji,...
ako koristis mozilu, instaliraj FlashGet i instaliraj addon za mozilu koji se zove FlashGot...onda ce ti se svaki put kad ucitas stranicu sa video sadrzajem u donjem desnom uglu mozile pojaviti neka ikonica koju kad kliknes, startuje se FlashGet i krene download...
Vidim da ima dosta predloga i, normalno je, svako ima neka dobra iskustva, pa da pomenem i svoja, ne moze da skodi, a moze da koristi... :)
Koristio sam i FlashGet i Orbit i jos neke, ali vec duze vreme nista jednostavnije ni pouzdanije od Download Helper-a, kojim sam skinuo bukvalno hiljade clip-ova... Naravno, integrisan kao AddOn u FireFox - pokrece se klikom na Tools, pa DownloadHelper - video koji imas na ekranu, nalazi se tu, samo klik i `save`...
_________________________________________________________________ ::polupismenom i tehnicki nepismenom svetu treba zakonom zabraniti kupovinu kompjutera bez zavrsenog kursa (kao za voznju) a za reklamacije propisati i potvrdu o testu inteligencij
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.