Cao svima. Imam sledeci problem: Kada pokrenem Screensaver `Cities of Earth 3D` komtinenti na delu zemlje na kome je noc vide se u boji, prvenstveno zutoj (slicno kao kad su osvetljeni) i samim tim se osvetljeni gradovi i putevi lose vide. To se desava nakon sto instaliram Ati Catalyst CC 8.9 ili neki od prethodnih iz te serije. Dok nema CCC-a sve se vidi kako treba. Deluje mi kao da on pokusava da osvetli mracne delove i ne znam da li to mogu da iskljucim nekako. Probao sam sve zivo i nisam uspeo. Btw, kartica je Radeon HD3650. Mozda moj problem deluje nebitno, ali posto sam geograf, znacilo bi mi da to ispravim. :) Ovako treba da izgleda: http://www.screenomania.com/images/cities_screenshot_1_big.jpg
Ubi u startapu CLI.exe, to je nepotrebno, vrlo verovatno on zeza. Kad ti zatreba CCC startuj ga iz start menija. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Nisam nasao Omega drajvere za Vistu 32-bit. Ima neki DNA ati catalyst. Kakav je taj :: :: Windows Vista ZAKON! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.