pozdrav forumasima! molio bih ako neko zna da mi kaze sta da radim... imam grafu ati 4870...sve je bilo super dok danas nisam instalirao novi catalist centar sa drajverima 8.9! od tada samo problemi...prijavljuje mi sledece:`Could not load file or assembly `MOM.Implementation`or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.`,kada podigne windows xp...a, ja onda probam da startujem catalist control centar i onda prijavi `Could not load file or assembly `CLI.Implementation` or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.` sve sam probao...obrisao nove drajvere,ocistio sve sa driver cleaner pro,isao u safe mod,instalirao stare drajvere sa originalnog diska koji su do danas radili,ma sve sam pokusao sto mi je palo na pamet i uvek ista prica...ne mogu da otvorim catalist control centar... MOLIM VAS POMOZITE...NE ZNAM STA DA RADIM!
Ja sam stavio na Vistu 32 catalist 8.9 radi bez problema
18.09.2008. 21:18
status: user broj poruka: 7723
Obrati paznju kad instalises driver on instalise ide i southbridge driver za ATI Chipset ,kad instalises idi na customize pa oznaci samo display driver.Inace kod mene je ATI chipset 690 g ,Graf. HD2400.
Ja imam ati, doduse ne tako dobru kao ti. Skinuo sam ATI Omega driver sa sajta guru3d, i mogu ti reci da mi kartica radi brze. A imas usto i bezbroj opcija (koje ne razumem:) za stelovanje JOLE
Sednes na krevet Uhvatis karticu sa obe krajnje strane Zamahnes na koleno sto jace mozes, ciljajuci koleno sa sredinom PCB-a... Popijes pivo, i odes lepo i kupis nVidia graficku...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Najbezbolnije resenje bi ti bilo :: :: Sednes na kreve :: Uhvatis karticu sa obe krajnje stran :: Zamahnes na koleno sto jace mozes, ciljajuci koleno sa sredinom PCB-a.. :: Popijes pivo, i odes lepo i kupis nVidia graficku.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.