Da li ima neko ko koristi CryptLoad a da je imao slicnih problema kao ja? Naime pri nekom 28. rapidshare fajlu koji downloadujem (od 61 koliko ima ukupno) zablokira mi sve fajlove i kaze da `su blokirani, jer su osumnjiceni da imaju ilegalni sadrzaj`.
Pokusao sam da ugasim antivirus, ali nista nije pomoglo...
Pa bas kao sto si napisao `su blokirani, jer su osumnjiceni da imaju ilegalni sadrzaj`. Znaci rapidshare ih je blokirao ili obrisao Desavalo se i meni Antivirus ti tu nista ne blokira Znaci nema ti pomociu vezi toga
Kad radis selektovanje i kopiranje linkova koje zatim preuzima CryptLoad cekiraj onaj plusic kad ti ponudi tu mogucnost, tako ces moci da vidis da li su svi linkovi aktivni, oni koji nisu imace crveni kruzic sa crnim krsticem, pa ako ima neki takav batali na vreme, ako nema samo cepaj.
Ali i pored toga imas na samom rapidshare sajtu link checker pa vidi da li su svi linkovi za fajlove koje zelis da skines aktivni da ne bi imao iznenadjenja poput tog sa fajlom r28.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Da li ima neko ko koristi CryptLoad a da je imao slicnih problema kao ja :: Naime pri nekom 28. rapidshare fajlu koji downloadujem (od 61 koliko ima ukupno) zablokira mi sve fajlove i kaze da `su blokirani, jer su osumnjiceni da imaju ilegalni sadrzaj` :: :: Pokusao sam da ugasim antivirus, ali nista nije pomoglo.. :: :: Moze neki HELP :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.