i ima neke progrrame koje isto rade i u Vistu 64 koji meni svidaju a to su:Ace Utilities,Speed Commander,PaintNet,Eset Smart Security,Daemon Tools,AB Commander,7Zip,Infra Recorder, KTV,Squeez itd.Preporucujem ti sajt Start64 i PlanetAMD64 imaju najvise informacije o Visti64 i XP64!!!Ja licno mislim da je XP64 najbolji operativni sistem dosad koji Microsoft izdao,stvarno je brz(sa SP2) i veoma stabilan!Vista mi ne svida... Pozdrav!!!
Slažem se za XP x64, odličan je. Mada, ja mislim da je Windows 2000 SP4 za sada kralj. Imam originale na par starijih P4 mašina na poslu i apsolutno je neuništiv. Šta se sve sa njima radi, menjanje hardvera, install - uninstall kojekakvog softvera skoro svakodnevno. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: i ima neke progrrame koje isto rade i u Vistu 64 koji meni svidaju a to su:Ace Utilities,Speed Commander,PaintNet,Eset Smart Security,Daemon Tools,AB Commander,7Zip,Infra Recorder :: KTV,Squeez itd.Preporucujem ti sajt Start64 i PlanetAMD64 imaju najvise informacije o Visti64 i XP64!!!Ja licno mislim da je XP64 najbolji operativni sistem dosad koji Microsoft izdao,stvarno je brz(sa SP2) i veoma stabilan!Vista mi ne svida.. :: Pozdrav!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.