ChrisTV je odlican. Peglas sliku preko FDshow (deinterlace i postprocessing). Daljinac moras namestiti preko skripti i pomocnih apolikacija da rad, cini mi se da je to onaj mini.
- A N G E L -
:: :: treba mi program da mogu da gledam tv preko ovoga... :: drivere imam, ali sam izgubio disk sa programom... dal neko moze da mi kaze odakle da skinem :: :: hvala...
Slazem se da je najbolji, ali na Asusovom sajtu uz ovu kartu stoji da je ovo u Bundle-u.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: ChrisTV je odlican. Peglas sliku preko FDshow (deinterlace i postprocessing). Daljinac moras namestiti preko skripti i pomocnih apolikacija da rad, cini mi se da je to onaj mini :: :: :: - A N G E L - :: :: :: :: :: treba mi program da mogu da gledam tv preko ovoga... :: :: drivere imam, ali sam izgubio disk sa programom... dal neko moze da mi kaze odakle da skinem :: :: :: :: hvala...
PowerCinema je isto sranje kao i Windows Media Centar +- koja opcija. Chris TV je fantastičan program sa puno korisnih opcija i flexibilan do beskonačnosti. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
prva razlika koju sam uocio je da je MNOGO manji za skidanje od power cinema.... sad cu da skinem i da pojurim neki cd key... pa da vidimo sta se desava.... pa vam javljam :D
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.