Sve sam pokusao,pratio uputstva sa MSN helpa, ali neceeee. Izbacuje mi greske, tipa `make sure youre connected to the internet,` ali ja sajtove otvaram bez problema. Nemam pojma sta se desava, jer sam bukvalno svaki korak ispratio sa helpa.
Naravno da je Messenger dodat u exceptions u firewall. Cas hoce, cas nece da se poveze, to je to sto mi nije jasno... Mada, ako kazes da je bilo problema, onda mi je jasno...
Mozda da probas kombinaciju zone alarm(neku od novijih verzija,kod mene je starija 6.xxx),i 8.5 verziju msn messengera,imas da skines na sajtu https://www.filehippo.com,inace sajt je odlican i ima mnogo dobrih programa da se skine,ima takodje i sve verzije od svakog programa i to sve free!Takodje je datum jako bitan da se podesi,ja nisam nista posebno podesavao u zon-e alarmu,jedino sto me nervira to je yahoo toolbar,njega uvek izostavim,pozdrav! Ko kani pobjedit,ne sme izgubit!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.