nije problem clone-a hdd-a nego zeli d kloniram hdd od 250GB na hdd od 640GB koristicu hiren 9.5 pa me interesuje dal Norton duh ili akronis image vide disk od 640gb posto najveci disk koji sam koristio u te svrhe bio je 320GB pa bih hteo da se pripremim da znam dal moze ili ne, a ne da me saceka iznenadjenje
Vidi Acronis sugurno, to sam proverio, za Ghost ne mogu da tvrdim i ne zanima jer nije ni do kolena Acronisu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Acronis sigurno radi, a sto se velicine diska tice nema problema on ce sam u toku kopiranja da ti predlozi povecanje particija na vecem disku (takodje radi i obrnuto). Sto posto provereno ja ga koristim za backup sistema na laptopu sa 160GB na disk od 40 i to radi odlicno. Jedini problem je sto meni iz nekog razloga kada radim sa Acronis recovery diska jednostavno ne vidi eksterni disk u fioci (USB) ali kada podignem Windows, Acronis odradi posao kako treba. Definitivno je nesto u drajveru koji nije sto posto kompatibilan u dos-u sa USB-om. Doduse jos radim sa V9.0, a nisam stigao da probam novije verzije.
Ja imam Acronis 10 i Recovery CD vidi externi sata hdd na USB portu. Samo, on ga automatski učitava kao D:, tako da moraš da paziš da ne pomešaš slova. Ja sam već navikao, pa i ne obraćam pažnju.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Acronis sigurno radi, a sto se velicine diska tice nema problema on ce sam u toku kopiranja da ti predlozi povecanje particija na vecem disku (takodje radi i obrnuto). Sto posto provereno ja ga koristim za backup sistema na laptopu sa 160GB na disk od 40 i to radi odlicno. Jedini problem je sto meni iz nekog razloga kada radim sa Acronis recovery diska jednostavno ne vidi eksterni disk u fioci (USB) ali kada podignem Windows, Acronis odradi posao kako treba. Definitivno je nesto u drajveru koji nije sto posto kompatibilan u dos-u sa USB-om. Doduse jos radim sa V9.0, a nisam stigao da probam novije verzije :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.