Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Clone HDD...
STRANA 1 OD 1
cele1988 Clone HDD... 08.09.2008. 18:39 T11880

status: user
broj poruka: 1424
nije problem clone-a hdd-a nego zeli d kloniram hdd od 250GB na hdd od 640GB koristicu hiren 9.5 pa me interesuje dal Norton duh ili akronis image vide disk od 640gb posto najveci disk koji sam koristio u te svrhe bio je 320GB pa bih hteo da se pripremim da znam dal moze ili ne, a ne da me saceka iznenadjenje
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 08.09.2008. 19:41 #69850

broj poruka: 12057

Vidi Acronis sugurno, to sam proverio, za Ghost ne mogu da tvrdim i ne zanima jer nije ni do kolena Acronisu.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

Vaskev re 08.09.2008. 20:10 #69854

broj poruka: 1673
Acronis sigurno radi, a sto se velicine diska tice nema problema on ce sam u toku kopiranja da ti predlozi povecanje particija na vecem disku (takodje radi i obrnuto). Sto posto provereno ja ga koristim za backup sistema na laptopu sa 160GB na disk od 40 i to radi odlicno. Jedini problem je sto meni iz nekog razloga kada radim sa Acronis recovery diska jednostavno ne vidi eksterni disk u fioci (USB) ali kada podignem Windows, Acronis odradi posao kako treba. Definitivno je nesto u drajveru koji nije sto posto kompatibilan u dos-u sa USB-om. Doduse jos radim sa V9.0, a nisam stigao da probam novije verzije.

rasha44 Re: re 08.09.2008. 22:08 #69865

broj poruka: 1492
Ja imam Acronis 10 i Recovery CD vidi externi sata hdd na USB portu. Samo, on ga automatski učitava kao D:, tako da moraš da paziš da ne pomešaš slova. Ja sam već navikao, pa i ne obraćam pažnju.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: Acronis sigurno radi, a sto se velicine diska tice nema problema on ce sam u toku kopiranja da ti predlozi povecanje particija na vecem disku (takodje radi i obrnuto). Sto posto provereno ja ga koristim za backup sistema na laptopu sa 160GB na disk od 40 i to radi odlicno. Jedini problem je sto meni iz nekog razloga kada radim sa Acronis recovery diska jednostavno ne vidi eksterni disk u fioci (USB) ali kada podignem Windows, Acronis odradi posao kako treba. Definitivno je nesto u drajveru koji nije sto posto kompatibilan u dos-u sa USB-om. Doduse jos radim sa V9.0, a nisam stigao da probam novije verzije
::
Vaskev re 08.09.2008. 22:15 #69867

broj poruka: 1673
Ma nije problem jer sa njim mi treba samo clone disk tako da je tu zabuna iskljucena, on lepo prepoznaje razlicite diskove (kad ih vidi).

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs