Malo glupo pitanje, nisam siguran da li postoji, ali mi treba program koji moze da prebroji viruse u racunaru, dakle ne da ih unisti samo da ih prebroji!!!
Ko što rekoše, potrebno je podesiti antivirus program da ne radi automatski ono što većina radi: čim pronađe, ili baci u karantin ili obriše, već da te samo izvesti. Svi koje ja znam to mogu, ali, svi prave isti previd, verovatno namerno, da bi dodatno dramatizovali stvar: ne prave razliku da li se radi o 25 virusa ili se isti virus nalazi na 25 mesta. Tako neki bagljavi i skroz-naskroz benigni skript-virus pravljen za office 97 recimo, može naći na svim win doc fajlovima, pa ispadne da ima par hiljada virusa, a u stvari je samo jedan... drugim rečima, moraćeš da ručno prebrojiš različite vrste virusa i ignorišeš koliko puta se jedan te isti razmnožio po komp-u. Uz to, znaj da jednim av-om nećeš najverovatnije naći sve, i, svaki av ima svoje ime za jedan te isti virus..... pa te i to može navesti da ih pogrešno sabereš.... P.S. U penziji si? Mislim, nemaš ništa pametno da radiš? Ili ste se kladil, pa ima neke vajde...? Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.