Znaci ubi se trazeci ali nikako da nadjem `onu` verziju programa koja omogucava da se koriste vise .DREAM fajlova . Ako neko poseduje link neka mi ga prosledi na mail.Hvala
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
To je free samo da se skine i rade samo dva .DREAM fajla koja su u njemu!A meni treba krekovana verzija da mogu da ubacujem ja svoje fajlove. Jos jednom hvala!
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
I koji to provajder ne dozvoljava torrent preko WireLess-a, ja imam WireLess i pici mi torent bolje nego rapid!
Pozz...
:: To je free samo da se skine i rade samo dva .DREAM fajla koja su u njemu!A meni treba krekovana verzija da mogu da ubacujem ja svoje fajlove :: Jos jednom hvala :: :: :: :: Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.