Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Problem sa Flash plejerom
STRANA 1 OD 1
pedjapop Problem sa Flash plejerom 06.09.2008. 19:18 T11839

status: user
broj poruka: 144
Više puta se ponavlja problem da ne mogu da vrtim spotove sa YouTube, ceo spot se skine, ali posle 2 sekunde se zaustavi, kada pomeram klizač ručno mogu da pregledam spot sličicu po sličicu, naravno bez zvuka!
Taj problem mi je malo ličio na male pakosti likova iz Redmonda jer vole tako da kažnavaju korisnike piratskog softvera, ali problem se javio sada i na lapu gde imam legalnu Vistu!
Obično sam rešavao problem deinstalacijom i ponovnom instalacijom Flash plejera, ali problem se ponavljao.
Ima li neko ideju šta da uradim da rešim problem ttrajno?

Veruj meni!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum .... 06.09.2008. 19:22 #69529

broj poruka: 12796
Nisi cak ni naveo o kom browseru je rec. Ja sam imao ranije takav problem sa Firefoxom, ali sam ga resio tako sto jednostavno izadjem iz firefoxa, i pustim ga ponovo...

pedjapop jeste... 06.09.2008. 19:25 #69530

Firefox je u pitanju... misliš pustiš ga u exploreru?

Veruj meni!

Equinoxe Re: 06.09.2008. 19:26 #69531

broj poruka: 12057

Obriši browser cache pa probaj ponovo.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

pedjapop ok 06.09.2008. 19:39 #69534

obrisao cash, ali samo cash... i ne radi opet!

Veruj meni!

pedjapop Re: .... 06.09.2008. 19:44 #69535

E ovo je upalilo... samo sam pobio sve tabove i prozore Firefoxa i gle čuda sada radi!
Hvala:)

Veruj meni!

:: Nisi cak ni naveo o kom browseru je rec. Ja sam imao ranije takav problem sa Firefoxom, ali sam ga resio tako sto jednostavno izadjem iz firefoxa, i pustim ga ponovo..
::
Equinoxe Re: 06.09.2008. 19:45 #69536

broj poruka: 12057

Reinstaliraj browser. Pa posle toga flash.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

dz0ni ... 06.09.2008. 20:15 #69545

broj poruka: 880

nemoj da brises nista, samo obrisi stari flash player,ima bug koji ce biti popravljen u 10 ver. flash player-a a do tada instaliraj flash player 10 RC.. i nemas problema http://labs.adobe.com/technologies/flashplayer10/
pedjapop Re: ... 06.09.2008. 21:06 #69560

uradio... i čekam desetku! Hvala.

Veruj meni!

:: nemoj da brises nista, samo obrisi stari flash player,ima bug koji ce biti popravljen u 10 ver. flash player-a a do tada instaliraj flash player 10 RC.. i nemas problema http://labs.adobe.com/technologies/flashplayer10/
Pisko Offtopic off course and f off 06.09.2008. 21:09 #69561

broj poruka: 6650
Ma reko` sam ja odma`: adobe(r) je skokao Firefox u cilju promovisanja povratka na IE. Jedan monopolista podržava direktno nekonkurentnog - drugog. A ja ti posle vratim sa tvojim softverom na mojem OS-u..... Kad ono međutim, Machine preš`o na Operu.... a, sad, kako stvari stoje, i na guglić browser.
Da..... ogromnih problema sa flash playerom na FF-u, a, kao prilog teoriji zavere, meni najgora stranica je upravo ova, na PC-berzi gde su se naklatili na flash.... srećom, tu je Opera....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

nenika FLV fajlovi 06.09.2008. 21:43 #69571

broj poruka: 1133
Zaboravili ste vidim svi na GOM PLAYER.
operator aaa 07.09.2008. 01:02 #69592

broj poruka: 4266
Mozes koristiti i BS Player 1.37.826, ali ga moras znati podesiti i najbolje pusta .flv fajlove. Bilo koja novija verzija BS-a je sr.nje.
GOM je tu puno bolji.
Fajlove sa Youtube-a skidaj sa save2pc Light 3.35. I prebaci da se snimaju u .avi format.

dsb Re: 07.09.2008. 01:18 #69594

broj poruka: 244
Problem definitivno nije u browser-u nego u Flash Player-u. Ja u Firefoxu nemam nikakvih problema dok se sa Operom skoro uvek pojavljuje taj bug, nazalost jer mi je Opera primarni browser, FF koristim samo kad moram. Resavam ga na sledeci nacin, samo pregazim player novom instalacijom i onda proradi. Kad malo izguglas ( `flash player 2 sec` ) videces da se to mnogima desava i da je problem u Flash player-u u verziji 9.0.124.0 i da Adobe ne zeli da prizna da `2 sec bug` postoji . Definitivno je to u pitanju jer sa prethodnim verzijama playera nisam imao ovaj problem. E sad mogao bih da se vratim na stariju verziju ali je svojevremno bila neka histerija da su prethodne verzije nebezbedne ne znam sad zbog cega, te kako paranoja cuda cini drzim i dalje ovu bagovitu verziju dok ne izadje nova koja ce valjda resiti taj bug no kako ga Adobe ne priznaje, ko zna sta ce biti u nekoj novoj verziji.

gliba2002 gom 07.09.2008. 11:00 #69630

broj poruka: 61

samo ti uzmi gom player i neces imati problema...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs